Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Kausi 2010

 

Tytöt harjoittelivat kahdesti viikossa tammikuusta alkaen, harjoituskausi tosin alkoi jo marraskuussa Wallsportissa. Jussit tuloo tapahtumassa tytöt pelasivat ystävyysottelun Ruoveden Pirkkoja vastaan. Varsinainen kausi alkoi Kevätkunnari turnauksesta Kankaanpäästä. Kaikki tytöt osallistui piirileirille Nurmossa ja 11 tyttöä Tenavaleirille Haapajärvellä. Helteisessä kesässä pelasimme tiukkoja pelejä, onnistumisia ja harjotusta vaativia tilanteita. Välillä peli sujui kuin tanssi ja välillä taas mikään ei onnistunut. Pelejä pelatiin yhteensä reilu 40. Kauden lopuksi tytöt pelasivat vielä haasteottelun SMJ P01 joukkuetta vastaan häviten 2-0 ja saavuttaen makeimman voiton äideistä juoksuin 9-3.

 

Kauden päätösjuhlassa palkitut:

 

Sisäpeli Eveliina Latvala
Ulkopeli Pauliina Kinnari
Kehittynein Elina Alamylläri

 

Joukkuessa pelasivat

 

Elina Alamylläri
Niina Alanko
Jenni Annala
Emilia Aro
Vilma Haapaniemi
Pauliina Kinnari
Eveliina Latvala
Anja Lähdemäki
Tiina Mäki-Panula
Terhi Ojanperä
Annika Rantamäki
Anni Ritonen
Hanna Ritonen
Oona Tammiranta

 

Valmennuksesta vastasivat
Kati Tyynelä
Mira Tyynelä
Terhi Vainiola

 

Piirisarja

 

Pelasimme E-tyttöjen pelisarjaa

 

1. NJ2 (45)
2. JyPe (29)
3. SMJ98 (29)
4. ViVe99 (29)
5. AA (21)
6. SMJ99 (19)
7. KaKa(14)
8.YPJ (14)
9. PeTo2 (10)

 

Helteisessä kesässä pelasimme tiukkoja pelejä, onnistumisia ja harjotusta vaativia tilanteita. Välillä peli sujui kuin tanssi ja välillä taas mikään ei onnistunut. Pelejä pelatiin yhteensä 16. Huippuhetkiä ainakin Nurmon Jymyltä viety jakso (he siis menettivät ainoastaan kolme pistettä ja yhden meillle!) ja Jypen voitto kotona.

 

Sarjataulukko

 

Tenavaleiri Haapajärvellä 4-9.7.2010

 

Mukana leirillä olivat Terhi, Oona, Pauliina, Ninni, Eve, Anja, Heidi, Tiina, Anni, Hanna, Vilma sekä valmentajana Kati
Upeissa helteissä ja kauniissa maisemissa vietettiin yksi kesäviikko pesäpalloa pelaillen.

 

Ekana päivänä pelattiin vain yksi peli, johon tytöt ehtivät nippa nappa hieman epäselvien aikataulujen ja kenttäsekoilujen takia ja tulos jäi vaisuksi. Vilma löi hienon lyönnin, joka kuitenkin harmiilisesti laiton kolmospuolelle ja vastustajan vastaava lyönti täysin sivurajalla tuotti tulokseksi kunnarin heille. (SMJ -99 -Haapajärvi 5-9 )

 

Toinen päivä alkoi voitokkaasti tytöt pelasivat jokainen huippupeliä (Kitee -99 - SMJ T99 9-12 )
Pattu2 vastaan pelattiin tiukkaakin tiukempi ottelu, jossa Pattijoen yleisö kannusti voimallisesti omiaa ja ehei-huudot kaikui. ( Pattijoki2- SMJ T99 13-12)
Kolmannen pelin maanantaille lukkaroi hienosti Oona.( SMJT99-Kuopio 16-6)

 

Näillä otteluilla oltiin lohkon kolmansia ja siirryttin kohti jatkosarjoja pelaamaan sijoista 13-24.

 

Tiistain ainokainen peli voitettiin ja voiton kunniaksi tytöt kävivät uimassa pelipukuineen päivineen (SMJT99-Muhos 14-4 ) Ja sitten valmistautumaan illan diskoon.

 

Keskiviikon eka peli Vantaan tyttöjä vastaan hävittiin harmillisesti juoksulla, vesisadekaan ei virkistänyt tyttöjä parhaimpaan peliinsä (Päiväkumpu SMJ T99 11-10)Toinen peli jouduttiin keskeyttämään melkein päällä jylisevän ukkosen takia. Kaatosade peitti kentän ja liuotti rajat. Peliä jatkettiin muutaman tunnin jälkeen ja märistä kamoista huolimatta tytöt sai hienon tsempin päälle, mutta se ei riittänyt voittoon (Joensuu-SMJT99 8-5 )

 

Torstain peleissä jäi tasoittava vuoro käyttämättä, kun tytöt pääsivät pelaamaan hienoa omaa peliään (SMJT99- Kuusankoski -99 10-9 , Pori -99-SMJT -99 10-11) Näillä suorituksilla yllettiin taasen
lohkon kolmansiksi ja tavoittelemaan sijoja 17-18. Eve valittiin edustamaan joukkuetta Itä-Länteen, jonka Länsi voitti, kuten muutkin arvo-ottelut.

 

Tiukka sijoituspeli viimeisenä leiripäivänä piirisarjan vastustajaa vastaan tuotti tulokseksi leirin 18.sijan. Pauliina upea kunnari ei riittänyt voittoon. (Jyväskylä-SMJ T99 14-13 )

 

Hieno leiri, jonka onnistumisesta saamme kiittää kärsivällistä Katia !
Työt saivat mukavia muistoja, runsaasti kokemusta ja oppia peleihin. Kehittymistä ja upeita suorituksia nähtiin jokaiselta tytöltä. Erityisen mieleenpainuvia oli Tiina hienot lyönnit ja tarkat kiinniotot pesillä. Annin reipas huuto ja koppi. Heidin eka takalaiton lyönti ja nopeat etenemiset. Pauliinan"Paukun" kunnari. Hannan varmat vaihtolyönnit. Anjan kovat lyönnit ja sydämen pysäyttävät etenemiset. Even upeat suoritukset lukkaroinnissa. Vilman ja Terhin "Teten" kopit ja kovat lyönnit. Oonan lukkarointi ja sisulla pelaaminen kipeistä jaloista huolimatta. Sekä Niinan "Nipan" nopeat kintut ja ketterä siepparointi. Palkinnot tällä kertaa saivat Vilma- leirin kehittynein pelaaja ja Anni tsempparipalkinnon.

 

"Siis joka käsi ilmaan ! Joka käsi heilumaan ! Kaikki miehet, kaikki naiset mailaa heilumaan ! Siispä kaikki nyt yhteen ääneen huudetaan : JUSSEILLA ON PIPPALOT, TÄNÄ ILTANA ! "

 

" Jokainen, nyt vähän tahtoa peliin. Kaivakaa se sisäinen pollarinne esiin!"

 

Tyttöjen pelisarjan tulokset

 

Nurmon Jymyn piirileiri 15-18.6.2010

 

Mukana olivat: Elina, Peppi, Ninni, Jenni, Vilma,
Paukku, Eve, Tiina, Terhi, Anni, Hanna, Annika, Oona, Anja ja Heidi . Valmentajina Kati ja Terhi.

 

Ensimmäinen päivä aloitetiin suorastaan jäisessä tuulessa Knuuttilan kentällä reilulla häviöllä Jymyn kilpajoukkuetta vastaan.

 

Keskiviikkona keli oli jo kauniimpi, mutta pelit ei sujunut. Aamun peli yläasteen kentällä Ilmajoen kisailijoita vastaan päättyi häviöön . Iltapäivällä jo kesäisessä säässä pelatut ottelut isäntäseuran joukkuietta vastaan päättyivät niin ikään häviöön. Eve ja Oona edustivat joukkuetta Etelä-Pohja-ottelussa, jonka voitti pohja, huolimatta hienosta pelistä. Illan disko oli osalle joukkueesta kauan odotettu toiveiden täyttymys, osa nautiskeli hiljaisuudesta luokassa :o)

 

Torstai oli pelillisesti paras päivä ja yrittäminen tuotti tulosta, saatiin ensimmäinen voitto Pedosta ja samalla lyötiin Karhu. Illan leiripelissä kannustetiin äänekkäästi Kossua. Osa tytöistä sai nimmarit Juha Puhtimäeltä ja Annikan kummisedältä Janne Rauhalalta. Hanna sai stepparipalkinnon ja hatuulisen karkkia.

 

Perjantaina peli ei oikein sujunut, vaikka Terhin lyönnit saivat pituutta takalaittomaan asti. Annoimme voitot Mailajussien omille joukkueille sekä vanhemmille, että nuoremmille.

 

Reppuun jäi kivoja muistoja, paljon pelikokemusta ja toivottavasti oppeja tulevaan.

 

NJ1-SMJ99 25-5
IK-SMJ99 5-10
NJ2-SMJ99 8-4
SMJ99-NJ00 7-10
PeTo -SMJ99 6-9
SMJ99- KaKa 11-9
SMJ99-SMJ98 5-10
SMJ99-SMJ00 7-11

 

Lopputulos näytti koko leirillä E-tyttöjen osalta tältä:

 

NJ1 16
IK 13
NJ2 12
SMJ98 9
PeTo 8
SMJ00/1 6
SMJ99 4
KaKa 2
NJ00 sin. 2

 

E-tytöt tulokset

 

Ulkokausi avattu 2.5.2010

 

Pelattiin eka peli ulkona vastassa tutut "vastustajat" SMJ T98, Sää oli mitä keväsin rakeita,aurinkoa ja kylmää tuulta. Peli oli tasaväkistä ja reilua. Nähtiin riemullisia onnistumisia ja epätoivosia kentälle menoyrityksiä. Pelatiin kolmesta palosta harjoitukseksi Kevätkunnari turnausta varten. Ja juoksuja ei laskettu, vaikka niitä tuli molemmille joukkueille sopivasti.

 

Kevätkunnari 2010 Kankaanpäässä 8.5.

 

Osallistuimme kylmänä keväisenä päivänä Kankaanpään kevätkunnari turnaukseen, jossa pelasimme alkulohkossa kaksi peliä vastassa oli KaMa99 ja ParkU. Kolmen palon pelit aiheuttivat alussa hämminkiä, mutta hienoa peliä nähtiin kuitenkin, vaikka voittoja ei tullutkaan. Sijoitusotteluissa saimme vastaamme Pori98 ja KK-V:n. Viimeisessä ottelussa tytöt saivat tanssia ensimmäisen voitontanssinsa. Pauliina ja Vilma palkittiin tsempparipalkinnolla. Hieno kokemus kaikille ja vain Terhi ei päässyt harmillisesti mukaan. :(

 

Jussit tuloo tapahtuma

 

Kausi pelien osalta käynnistyi Jussit tuloo tapahtumassa 18.4.2010 järjestettiin ystävyysottelu Ruoveden Pirkkojen kanssa. Peli oli aluksi tasaväkinen ja sopuisa. Toisessa vuoroparissa vieraat heittivät jännityksen syrjään ja löivät upeita lyöntejä takakentälle ja pari kunnariakin nähtiin.
Tulos oli 5-16 (4-7, 1-9) Areenan hyvissä olosuhteissa, kun ulkona satoi räntää ja aurinko paistoi :) 

Hienoja suorituksia tekivät jussitytötkin, joten hyvä kausi tulossa!