Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Kausi 2009

 

Pelasimme piirisarjaa ilman sarjataulukkoa, mutta pojat voittivat kaikki muut paitsi kovan vastuksen Nurmon Jymyn. Turnauksissa ja leireillä pelit sujui hyvin ja kaikki pojat kehittyivät vuodessa huimasti. Popen järjestämässä tekniikkakisaan osallistui kymmenen poikaa ja Lappajärvellä pidetyssä tekniikkakisan finaalissa Miika kiilasi neljänneksi ja Aaro seitsemänneksi.
Ylivieksan Naperoleirillä saimme reilujoukkue palkinnon ja pojat pelasivat kaikki ottelunsa voitokkaasti. Kauden lopuksi Jutta-valmentajan oma joukkue saavutti SM-kultaa Petojussien B-tyttö joukkueessa, jota osa pojista oli todistamassa.

Kauden päätöstilaisuudessa palkitut: 
Kehittynein: Miika Harju
Ahkerin harjoittelija: Eetu Manninen
Onnistuja: Elias Kulmala
Vuoden Nuori - palkinto 2009: Jutta Korkiamäki

 

Joukkueessa pelasivat
Aalto Niku
Alakarhu Oskari
Haapaniemi Akseli
Harju Miika
Koivisto Leevi
Kulmala Elias
Kupari Konsta
Leppälä Aku
Manninen Eetu
Mäkiviita Miska
Olsson Nico
Pohto Nico-Ville
Rajahalme Tomi
Tammiranta Aaro
Viitala Julius

Osa pojista jättivät vielä pelit tältä kesää sivuun ja keskittyivät harjoituksiin ja pesiskouluun:
Alanen Eero, Talja Niko, Pakkala Henrik

 

Piirisarja 2009 G-pojat
ViVe-NJ 0-2 
SMJ01-JaJa 2-0 
LaVe-SMJ01 0-2 
NJ-AA keltainen 2-1 
JaJa-ViVe 2-0 
AA keltainen-ViVe 1-0 
SMJ01-AA sininen 2-0 
LaVe-JaJa 1-2 
AA sininen-LaVe 0-1 
NJ-SMJ01 2-0 
AA keltainen-JaJa 2-0 
SMJ01-ViVe 2-0 
LaVe-NJ 0-2 
JaJa-AA sininen 1-0 
NJ-AA sininen 2-0 
ViVe-LaVe 2-0 
AA keltainen-SMJ01 0-2 
LaVe-AA keltainen 0-2 
AA sininen-ViVe 1-0 
JaJa-NJ 0-2

 

Tekniikkakisan finaali 20.09.2009


Aaro ja Miika olivat edustamassa joukkuetta Lappajärvellä G- ja F-ikäisten tekniikkakilpailun finaalissa. Miika saavutti 4. sijan parantaen omaa suoritustaan upeasti ja Aaro oli 7. Molemmat pojat palkittiin mitalein.

 

Poijaat vastaan äireet 09.09.09

Hieno päätös kaudelle, kun poijaat päihitti äireet juoksuin 16-12. Ei auttanut superin vahvistukset, kun pojat paukutti itsensä kentälle ja kotiin. Äidit palkitiin ruusuin ja suukoin Miskan äiti, Miikan äiti ja Akun äiti. Pojista suukon sai Eetu, Julius ja Niku. Yllätyksenä iltapala mäkkärissä sai kaikki hyvälle tuulelle. 

 

Ylivieskan Naperoleiri 2009
Osallistuimme Ylivieskan naperoleirille 1-4.8.2009, poikia on mukana 12; Aaro, Akseli, Aku, Eetu, Elias, Julius, Leevi, Miika, Nico, Niku, Konsta ja Miska.
Pojat olivat reippaita kavereita, joista heidät palkittiin leirin reilujoukkue pokaalilla. Tsempparipelaajaksi valittiin oikeutetusti Miska Mäkiviita. Onnistujaksi vaikean valinnan jälkeen Aku Leppälä, koska kaikki pojat olisivat onnistujapalkinnon ansainneet hienoista pelisuorituksista. Muistoissa pelien lisäksi varmasti hikinen mailaton sählypeli majoituskoulun salissa, uintireissu Kalajokeen, Manu-maskotti, disko ja sählytaiturointi.

"Naperoleiri Ylivieskassa takana, suurikiitos kaikille mukanaolleille, on meillä vaan hieno porukka ja epävirallinen leirimestaruuskin tuli mukaan Seinäjoelle" 

"Mukava leiri ilmeisesti takana, kun on ainakin siitä saakka kerrottu tarinoita ja kovasti jo odotettaan seuraavia leirejä :) " 

" Mahtava oli koko leiri kokonaisuudessaan, ja pojat aivan ykkösluokkaa. Käytös oli hienoa ja porukkahenki oli todella hienoa seurattavaa."

SiiPe- SMJ 1-1 (6-6)
SMJ- YK-Ketut 2-0 (13-10)
SMJ- TyTe 2-0 (30-5)
HP-SMJ 0-2 (1-12) 
KiPa- SMJ 0-2(12-14)
SMJ- YK-Sudet 2-0 ( 9-3)
Pattu2 (FT)-SMJ 0-2 (10-11)
SMJ (FT)-JyPe 2-0 (10-7)

 

Tuloksia

Kiitos pojille, Jonnalle, Jutalle ja huoltaja- Kirsille sekä muille vanhemmille upeasta ja onnistuneesta leiristä!

 

Piirileirin leiripäivä Alajärvellä 12.6.2009
Kaunissa kesäsäässä nautittiin hienosta leiripäivästä. Harjoiteltiin joukkueena toimimista ja pelaamista upein suorituksin: 

Pelien tulokset
SMJ - NJ 5 - 4 
NJ - AA sin 10 - 14 
LaVe - AA kelt 11 - 15 
AA kelt - SMJ 8 - 17 
LaVe - NJ 3 - 16 
AA sin - SMJ 9 - 12 
AA sin - LaVe 11 - 4 
NJ - AA kelt 7 - 8 

Tsempparipalkinnon sai Elias Kulmala ja jokainen poika mitalin kaulaansa!

 

Kankaanpään turnaus 24.5.2009

Kankaanpään Mailan G-pojat järjestivät keväisen turnauksen Kankaanpäässä sunnuntaina 24.5.2009. Matkaan lähdettiin bussilla aamuvarheisella ja illalla palatiin väsyneinä, mutta onnellisina antoisasta päivästä. Mukana olivat seuraavat viisi poikajoukkuetta: Jalasjärven Jalas, Nurmon Jymy, Seinäjoen Mailajussit, Kokemäen Kova-Väki ja Kankaanpään Maila.

Päivän aikana pelattiin naperopesistä kaikkia vastustajia vastaan ja tilanteita riitti jokaiseen lähtöön. Turnauksessa ei pelattu sijoituksesta. Pikku-Jussit osoittivat hienoa peliä ja tuloksetkin oli hyvät. Kaikki osallistujat lähtivät kotimatkalle mitalit kaulassa hymyssä suin ja reppu täynnä päivän peleissä opittuja juttuja pesiksestä. Tsempparina palkittiin Nico Olsson.

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille pelaajille, vanhemmille ja innokkaille kannustajille.