Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Aino-Kaisa Mantere palaa Maila-Jusseihin


13.12.2017

Jussittaret sai riveihin huippuluokan vahvistuksen, kun Superpesiksen parhaimpiin kotiuttajiin kuuluva Aino-Kaisa Mantere on tehnyt sopimuksen Seinäjoen Maila-Jussien kanssa. Itä-Länsi ottelussakin tänä vuonna esiintynyt Aino-Kaisa oli runkosarjan lyöjätilaston neljäs ja paras numerolla pelaavista.

 

- Palaan innolla takaisin Maila-Jusseihin. On helppo tulla joukkueeseen, koska siinä on paljon tuttuja pelaajia, kommentoi Aino-Kaisa. On mukava päästä pitkästä aikaa kulkemaan joukkueen viikkotreeneissä ilman matkapelaajan haasteita, kiteytti Aino-Kaisa vielä lopuksi.

 

Mantere pelasi viime kauden Porin Pesäkarhuissa ja sitä ennen kolme kautta Jyväskylän Kirittärissä. Palkintokaapissa on hienosti yksi kultamitali ja kolme sm-hopeaa naisten Superpesiksestä. Aino-Kaisa on Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti ja pelannut aikaisemmin SMJ:ssä usean vuoden B-tytöissä ja naisissa.

 

Jussittarien pelinjohtaja Mikko Hylkilä hykerteli tyytyväisenä.

 

- Olen erittäin iloinen, että noin kovan tason pelaaja saatiin joukkueeseen. Aino-Kaisa tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja päättäväisyyttä ja tietysti sitä erittäin tärkeää kokemusta voittamisen kulttuurista, sanoi Mikko. Pelillisesti on hienoa saada yksi sarjan parhaista kotiuttajista omaan joukkueeseen ja saada sisäpeliin entistä enemmän vaarallisuutta, summasi pelinjohtaja Hylkilä lopuksi.


Takaisin uutisiin