Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Aissusta uusi junioripäällikkö


10.01.2019

 

Aino-Kaisa Mantere on aloittanut Maila-Jussien junioripäällikkönä 1.1.2019 alkaen.

Aissun pelaajaura jatkuu myös SMJ:n naisten superpesisjoukkueessa, joten junnujen ja superin pelaajien yhteistyö tulee varmasti olemaan aiempaa tiiviimpää. Aissu onkin ensi töikseen nimennyt jokaiselle G-E-joukkueelle kaksi kummipelaajaa, jotka ovat silloin tällöin mukana kummijoukkueensa treeneissä ja peleissä valmentajien apuna. Yhteistyö hyödyttää myös edustusjoukkuetta; superin pelaajista tulee junioreille tuttuja, joita halutaan mennä kesän peleissä katsomoon kannustamaan.

 

Iso osuus Aino-Kaisan työajasta tulee kulumaan uusien pelaajien rekrytointiin ja uusien joukkueiden toiminnan käynnistämiseen. Lisäksi Aissun tehtäväkenttään kuuluu olemassa olevien joukkueiden valmennusryhmien tukeminen ja valmentamisen laadun kehittäminen. Tuleva kevät koostuu pitkälti joukkueisiin ja valmentajiin tutustumiseen sekä päiväkoti- ja koulukierroksien suunnitteluun ja toteutukseen. Kesän pesiskoulu vaatii myös omat valmistelunsa.

 

Junnupäällikön pestin sekä oman pelaamisen lisäksi tuore fysioterapeutti on myös pesäpallon huippuvalmentajapolulla. Pesäpallosta on siis muodostunut junioripäällikölle elämäntapa. 

Aino-Kaisa lähteekin innostuneena viemään junioripäällikön tehtäviä eteenpäin. Seuraväki toivottaa uuden junioripäälliköin tervetulleeksi yhdessä tekemällä hyviä tuloksia saadaan varmasti aikaan!


Takaisin uutisiin