Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Anni Laakso jatkaa Jussittarissa!


10.10.2019

Seinäjoen Maila-Jusseissa ensimmäiset naisten superpesisottelut kesällä 2015 pelannut ja kesäksi 2019 seuraan palannut Anni Laakso jatkaa Jussittarissa seuraavat kaksi kautta. Ulkokentällä kopparin tontilla operoiva Laakso kertoo viime kesäisen paluunsa Jussittariin olleen mieluisa;

  • Maila-Jusseihin palaaminen oli helppoa, kun vastassa oli motivoitunut porukka ja huippu valmennustiimi. Kuusiston Antin kanssa työskentely sopii minulle, kun tehdään töitä pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan. Lopputuloksena tulikin paljon kehitystä ja oppia niin henkilökohtaisella tasolla kuin myös joukkueena. Lisäksi nautin tämän porukan kanssa pesäpallosta taas uudella tavalla, joka toivottavasti näkyi katsomoihin asti.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on tyytyväinen Laakson jatkosopimuksesta;

  • Anni pelasi vakuuttavan kauden takakentällä Mäntylän Maijun koppariparina. Tasapainotti omalla rauhallisella olemuksellaan kopparipelaamisemme hyvään balanssiin. Sisäpelissä potentiaalia jäi piiloon vaikka ja kuinka, joten uskon ensi kesän olevan Annilta sillä puolella läpimurtokausi! Anni on huippu joukkuepelaaja! Kehittelee yhdessä uskomattoman mielikuvituksensa kanssa monenlaista kivaa yllättäviinkin hetkiin. Tällaiset yksilöt buustaavat joukkueen ilmapiiriä siihen suuntaan, mihin sen pitääkin mennä!

Tulevaa kautta Laakso odottaa malttamattomana;

  • Tulevalta kaudelta odotan, että päästään jatkamaan siitä mihin jäätiin ja mennään hurjasti eteenpäin. Kauden lopusta jäi nälkää ja uskon koko porukan olevan todella motivoitunut ottamaan taas harppauksia eteenpäin. Myös itselläni on kovat tavoitteet kehittyä pesäpalloilijana. Haluan edelleen oppia uutta ja näyttää sen tulevina vuosina. Mahtavaa päästä viikonloppuna aloittamaan kausi ja nähdä kaikki uudet ja vanhat joukkuekamut. Laakso päättää.

 

Seipark Oy:sta Anni Laakson kummiyritys

Jo aiemmin Seinäjoen Maila-Jussien merkittävänä yhteistyökumppanina toiminut Seipark Oy jatkaa Jussiperheen tukemista jatkossakin. Tulevalla kahdella kaudella Seipark Oy toimii Laakson kummiyrityksenä sekä näkyy mm. junioreiden pelikypärissä. Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on jatkosta mielissään;

  • Seipark Oy ja sen parkkitilat ovat näkyvä osa Seinäjokisten arkea. Viime vuonna avattu Toriparkki Seinäjoen keskustassa on iso osa kaupungin keskustan kehitystä ja tottakai tällaisen yhteistyön avulla pyrimme tuomaan ns. omalle väellemme tätä pysäköintimahdollisuutta tutuksi. On erittäin upeaa, että he haluavat olla tukemassa, niin junioripesäpalloa, kuin naisten huippupesistäkin, Vatanen myhäilee.

Myös Seipark Oy:n toimitusjohtaja Mika Mäntykoski näkee paikallisen urheilun tukemisen tärkeänä;

  • Seipark Oy:lle on tärkeää olla tukemassa nousujohteista naisten Superpesistä ja etenkin kasvavaa junioritoimintaa Seinäjoella. Sopimuksessa on hyviä ja molempia osapuolia aidosti tukevia elementtejä, eniten esillä tulee olemaan Toriparkki. Meitä yhdistää myös tavoitteellisuus ja määrätietoinen työ, jonka kautta saavutetaan halutut tavoitteet. Seipark Oy toivottaa Annille ja koko muulle joukkueelle onnistunutta harjoituskautta ja etenkin menestystä tulevalla kaudella.

Takaisin uutisiin