Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Antti Kuusisto jatkaa Seinäjoen Maila-Jussien pelinjohtajana myös kaudella 2020!


29.08.2019

 

Täksi kesäksi oman pelaajauransa jatkoksi viuhkaan tarttunut Antti Kuusisto jatkaa Jussittarien pelinjohtajana myös kaudella 2020. Ensimmäisellä kaudellaan pelinjohtajana Kuusisto johdatti nuoren Jussittaret joukkueen hienosti runkosarjan neljänneksi. Puolivälierissä Manse PP Tampereelta oli vielä vahvempi voiton 3-1 ja Jussittarien lopullinen sijoitus oli siis viides.

  • Ensimmäinen kausi oli opettelua niin itselle kuin joukkueellekin, mutta myös kasvua. Runkosarjan edetessä varsinkin ulkopelin saimme sille tasolle, että pystyimme horjuttamaan ns. neljän kärkeä uskottavasti. Puolivälierissä Manse PP oli vielä vahvempi, mutta kausi kaikkiaan antoi uskoa siihen, että suunta on oikea.
  • Joukkueella oli selkeä sapluuna treenaamiselle talvella ja pelaajat sitoutuivat siihen erittäin hyvin. Urheilullisesti ja erityisesti fyysisesti menimme selkeitä harppauksia eteenpäin ja tätä on tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella. Pelien edetessä myös kehitystä vaativia asioita nousi esille ja näihin kohteisiin tulemme tulevana talvena paneutumaan, Kuusisto valottaa.

Seinäjoen Maila-Jussien Superpesisjoukkueen kokoaminen ensi kaudeksi on käynnistynyt pelinjohdon selvittyä ja pelaajien sopimuksista tullaan tiedottamaan lisää lähiaikoina.


Takaisin uutisiin