Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

B-tytöt lopputurnaukseen


24.02.2019

Seinäjoen Maila-Jussit ja Fera Raumalta varmistivat paikkansa B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksessa

 

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen kolmas alkulohko pelattiin Porissa lauantaina. Mukana olivat syksyn loppuottelujoukkueet Fera Raumalta ja Pesäkarhut Porista, tosin hieman muuttuneilla kokoonpanoilla. Lohkon ykköseksi pelasi Seinäjoen Maila-Jussit, avausottelun tappiostaan huolimatta.

 

Kovatasoisessa lohkossa kärkijoukkueet pelasivat ristiin. Satakunnan paikallisottelun vei nimiinsä Pesäkarhut lukemin 1-2 (6-1, 0-3, 1-2k), mutta jatkopaikkaan se ei riittänyt. Maila-Jussit otti iltaottelussa voiton Pesäkarhuista 0-2 (1-2, 0-3) ja nousi lohkovoittajaksi. Erityisesti joukkueen ykköskärjen Petra Kerola, Venla Karttunen ja Liinu Turpela olivat pirteällä pelipäällä.

Toisen jatkopaikan vie Fera, joka puolestaan kukisti aamuottelussa Maila-Jussit 1-2 (1-0, 1-4, 1-2k).

 

Otteluiden etenemistä seurattiin tarkoin useilla paikkakunnilla, sillä mukana oli lopputurnauksen järjestävä seura Hämeenkyrön Räpsä. Kun lopputurnauksen järjestelyistä vastaava Räpsä ei yltänyt omassa lohkossaan kahden parhaan joukkoon, ainoastaan kolme parasta lohkokakkosta jatkaa Tampereen lopputurnaukseen 23.-24.3. Piinapenkillä on tässä vaiheessa Roihu Helsingistä. Jäljellä on vielä yksi alkulohko, joka pelataan Imatralla ensi lauantaina. Lopputurnauspaikkaa tavoittelevat Haminan Palloilijat, Hyvinkään Tahko, Loimaan Palloilijat ja Pesä Ysit Lappeenrannasta.

 

www.pesis.fi

 


Takaisin uutisiin