Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Elisa Maila-Jussien yhteistyökumppaniksi


18.03.2016

Elisa tukee nuorten urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia Seinäjoella 

 

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 18.3.2016Elisa ja Seinäjoen Monitoimihalli Oy ovat tehneet 10-vuotisen sopimuksen yhteistyöstä. Halli tunnetaan jatkossa nimellä Elisa Monitoimihalli ja siellä järjestetään entistä runsaammin tapahtumia ja liikuntavuoroja eri-ikäisille käyttäjäryhmille. Seinäjoen Maila-Jussien kanssa kausille 2016–2018 tehty yhteistyösopimus painottuu nuorisourheilun suunnitelmallisen valmennuksen tukemiseen.

Seinäjoen monitoimihallissa harrastetaan monipuolisesti eri lajeja. Halli tarjoaa mahdollisuudet ympäri vuoden jalkapalloon, amerikkalaiseen jalkapalloon, lentopalloon, yleisurheiluun, pesäpalloon, frisbeegolfiin, salibandyyn, futsaliin, tennikseen ja sulkapalloon. Lisäksi hallilla on punttisalinurkkaus. Hallia käyttää päivittäin noin 400–800 nuorta harrastajaa. Toteuttamistavaltaan ja monipuolisuudeltaan halli on ainutlaatuinen Suomessa.

 

- Halliyhtiö on yleishyödyllinen eli voittoa tavoittelematon Oy. Ensisijainen tarkoituksemme on lisätä sisäliikuntapaikkoja Seinäjoen alueella niin, että nuorilla on mahdollisuus harrastaa. Vuorot ovat kaikkien varattavissa, myös yksittäisten harrastajien, kertoo monitoimihallin hallituksen puheenjohtaja Ari Pölkky.

 

- Halusimme hallille yhteistyökumppanin, jonka intresseissä on tukea nuorten urheilu- ja liikuntaharrastuksia. Elisa on osoittanut haluavansa olla mukana Pohjanmaan toiminnassa ja on meille erinomainen ja pitkäaikainen kumppani, jonka tuella voimme edelleen kehittää hallin tunnettuutta, toimintaa ja olosuhteita. Pystymme esimerkiksi nyt tekemään lämmitysjärjestelmän vaihdon, joka lisää hallin käyttömukavuutta, Pölkky jatkaa.

 

Seinäjoen Maila-Jusseille yhteistyö Elisan kanssa tarjoaa mahdollisuuden laajentaa nuorisourheilun suunnitelmallisen valmennuksen tukemista kausille 2016–2018.

 

- Yritysnäkyvyyden lisäksi Elisa on mukana tukemassa seuramme suunnitelmia rekrytoida henkilö kehittämään ja koordinoimaan juniori-ikäisten (6-18 v) valmennusta aina  Superpesikseen asti; työnimenä "Elisa-putki" tytöille ja "Jussi-putki" pojille, kertoo Seinäjoen Maila-Jussien puheenjohtaja Marko Korpela.

 

Elisalle yhteistyökumppanuudet Seinäjoella ja nuorison liikuntamahdollisuuksien tukeminen on luontevaa jatkoa yhtiön toiminnalle ja panostuksille Pohjanmaalla.

 

- Olemme sitoutuneet toimimaan Pohjanmaalla ja panostamaan alueelle monin eri tavoin, mm. investoimalla tietoliikenneyhteyksiin ja palveluihin sekä rekrytoinneilla ja oppilaitosyhteistyöllä. Vaasassa olemme Elisa Stadionin pääyhteistyökumppani ja nyt Seinäjoella voimme Elisa Monitoimihallin ja Seinäjoen Maila-Jussien kautta osallistua erityisesti nuorten liikunnan tukemiseen. Elisa Monitoimihallissa tulemme järjestämään myös Elisa-vuoroja, joita tarjoamme veloituksetta paikallisille kouluille ja seurakunnille. Tästä toiminnasta tiedotamme myöhemmin lisää. Seinäjoen Maila-Jussien tukeminen antaa Elisalla hienon mahdollisuuden osallistua Suomen suurimman pesäpallon junioriorganisaation tukemiseen kertoo Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki.

 

Lisätietoja:

Monitoimihallin hallituksen puheenjohtaja, Ari Pölkky, puh. 0400 875 266, ari.polkky@gmail.com,www.mth.fi

 

Seinäjoen Maila-Jussit, puheenjohtaja, Marko Korpela puh. 050 527 1974, marko.korpela@netikka.fi,www.smj.fi

 

Elisa Oyj, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki, puh. 0500 661 841, harri.kivimaki@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Elisan lehdistötiedote

 


Takaisin uutisiin