Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

ILKKA: Maila-Jussit jatkaa tappioitta


16.05.2016

Seinäjoki – Kempele 2-1 (2-1,1-5,0-0,2-0)

ILKKA / JARI HAKALA

SEINÄJOKI

 

Seinäjoen Maila-Jussien mainio alku naisten superpesiksessä sai jatkoa kotiottelussa Kempeleen Kiriä vastaan seinäjokelaisten iskiessä tasaisen pelin voiton kotiutuslyöntikilpailussa. Silja Syrjälän kakkosrajanäpillä kotiin tuli Vilma Leinonen ja kotiutuslyöntikilpailun lopulta ratkaisevan toisen juoksun löi Riina Kerola kotiuttamalla Leena Sippolanvälilyönnillä kakkoskopparin eteen. Maila-Jusseilla on kasassa kahdesta ensimmäisestä ottelusta viisi sarjapistettä.

 

–        Lyöntipaikat olimme etukäteen katsoneet varsin tarkkaan. Olemme pystyneet rakentamaan molemmissa otteluissa hyvin tilanteita ja hienoa, että molemmista on tullut voitto, totesi Maila-Jussien parhaana palkittu ja kolme juoksua lyönyt Laura Rajahalme.

 

Kaksijakoisessa toisen kierroksen ottelussa molemmat joukkueet pelasivat tarkkaa ulkopeliä ja koleassa kelissä ei juoksuilla juhlittu. Maila-Jussit oli avausjaksolla parempi ja jaksovoitto tuli kotiin, kun Rajahalme löi kärjen kotiin kakkosjatkeelle suunnatulla lyönnillä ja toisen kerran näpillä.

 

Toisella jaksolla Kempele paransi lyöntipeliään. Kempele meni johtoon jo ensimmäisen tasoittavallaan iskemällä kolme juoksua. Kempeleen kotiuttajana kunnostautui kaikkiaan kolme juoksua lyönyt jokeri Iiris Puskala. Maila-Jusseilla puolestaan oli omat paikat kahdessa toisen jakson ensimmäisessä sisävuorossa, mutta kotijoukkueen sisäpeli ei ollut yhtä hyvää kuin ensimmäisellä jaksolla.

 

–        Toisella jaksolla vastustaja pelasi hyvää ulkopeliä ja olimme hieman pyörityksessä. Pelasimme myös riskillä, mutta emme saaneet peliä auki, vaikka muutamia paikkoja oli, kiteytti Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Maila-Jussit ansaitsi voittonsa, sillä jo supervuorossa kotijoukkueella oli neljä peräkkäistä ajoa, jotka Kempele kuitenkin torjui. Maila-Jussit terästäytyi hyvin hävityn toisen jakson jälkeen. Supervuorossa ja kotiutuslyöntikilpailussa ulkopeli oli avausjakson tapaan tiivistä.

 

–        Supervuorossa oli jo hyviä yrityksiä. Tasainen peli, jossa olimme kotarissa parempia, tiivisti tyytyväinen Mäkelä voiton avaimet.


Takaisin uutisiin