Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Jussittarien valmennus kasassa!


12.10.2019

 

Tulevan kauden naisten Superpesikseen tänä viikonloppuna valmistautumisen aloittavan Seinäjoen Maila-Jussien valmennusjohto on kasassa. Pelinjohtaja Antti Kuusiston ympärille kasattu ryhmä pysyy yhtä muutosta lukuun ottamatta samana kuin edeltävällä kaudella. Hyvinkäälle siirtyneen Jyrki Puskan tilalla juoksu- sekä fysiikkavalmentajana aloittaa Elina Myllymäki. Pelinjohtaja Antti Kuusisto on mielissään valmennuksen uudesta jäsenestä;

  • Minulle oli tärkeää saada valmennustiimiin joku, jonka kanssa keskustella fysiikkavalmennuksesta ja joku joka tuo tuoretta näkökulmaa asioihin. Elina tuo oman monipuolisen urheilu-uransa myötä paljon osaamista meidän joukkueen fyysiseen valmentautumiseen. Erityisesti juoksuvalmennus tulee olemaan Elinan vastuualuetta tulevalla kaudella. Tavoitteenamme on kehittää pelaajien juoksemista mahdollisimman yksilöllisesti ja saada jokaisen kintut liikkumaan entistä kovempaa.

Urheilua monipuolisesti harrastanut Myllymäki on itsekin innoissaan uudesta pestistään;

  • Kiitän Anttia luottamuksesta. Mielenkiinnolla ja avoimin mielin odotan alkavaa harjoituskautta. Toivon, että minulta löytyy oikeanlaista annettavaa ennen kaikkea juoksupuolelle, Myllymäki kertoo.

Kakkospelinjohtajana jatkaa jo viime kaudella pestiä hoitanut Juho Luoma. Pj Kuusistolle on erityisen tärkeää, että ympärillä on ns. oikeat ihmiset.

  • Viime kaudella, kun lähdin tähän projektiin mukaan, oli ensiarvoisen tärkeää, että Julli oli valmennustiimissä mukana. Jullin pelaajatuntemus ja ymmärrys naispesäpallon vaatimuksista oli viime kaudella kovaa valuuttaa itselleni ja joukkueelle. Lajiteknisten asioiden opettamisessa aivan huippu ja pelaajat arvostavat tätä. Tyyppinä myös huikea ja valmentaa todella tehokkaasti meidän joukkueen ilmapiiriä positiiviseen suuntaan. Loistavaa päästä jatkamaan hyvin alkanutta yhteistyötä Jullin kanssa. Varmasti osataan tulevalla kaudella toimia vieläkin tehokkaammin, kun tiedämme toistemme vahvuudet valmennuspuolella viime kautta paremmin, Kuusisto toteaa.

Myös Jullilla itsellään on selvät sävelet pestinsä suhteen;

  • Mennyt kausi oli onnistunut monellakin tapaa. Joukkuetta nuorennettiin paljon ja se tarvitsi uusia vastuunkantajia. Nuoret pelaajat vastasivat huutoon hienolla tavalla ja he ottivatkin suuria harppauksia pelaajina. Tulevana kautena tulemme jatkamaan tätä kyseistä trendiä, joten Jussittarien tulevaisuus näyttää hyvin valoisalta. Edessä on todella mielenkiintoinen projekti ja haluan olla iso osa sitä matkaa, jonka kuljemme huipulle asti.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä lenkkinä joukkueen taustalla jatkaa myös Juho Suomu. Pelijohtaja Kuusiston kommentit kertonee miehestä ja hänen roolistaan Jussittarien taustalla paljon;

  • Juho Suomu - täydellinen mies! Joissain papereissa alun perin huoltaja, kun viime vuonna kautta starttailtiin. Kauden edetessä toimenkuva kasvoi ja kattoi lopulta ainakin seuraavat tehtävänkuvat meidän joukkueessa: joukkueenjohtaja, huoltaja, hieroja, fyssari, teippari, pallopoika, pelipäivien eväsvastaava ja hengennostattaja. Tinkimätön kaikessa mihin ryhtyy ja hoitaa homman kuin homman viimeisen päälle! Tällaisten ihmisten kanssa on suoranainen ilo toimia! JVG:n sanoin: Muistakaa, että tärkein osa jengii on Suomun Juho!

Myös monitoimimies Suomu itse jatkaa erittäin mielellään pestissään. Tai sanotaan näin, että pesteissään;

  • Oli mahtavaa olla osa näin hienoa joukkuetta viime kaudella! Sain kunnian tutustua joukkueelliseen huikeita naisia sekä minun Superpesis urani ehdottomasti parhaaseen valmennustiimiin! Yritin hoitaa oman ruutuni mahdollisimman hyvin ja tietääkseni en pahemmin ”muninut”. Bussissa olin aika vakuuttavassa iskussa Jullin urheiluvisoissa läpi koko kesän, Suomu veistelee.

Myös tulevaa kautta Juho odottaa innolla;

  • Tämä joukkue tulee ensi kesänä esittämään maagisia otteita kentillä ja varmasti myös sen ulkopuolella. Viime talvena opettelin nimiä Huhtikuulle asti, mutta nyt uusia nimiä opeteltavana on sen verran vähemmän, että pystynen keskittymään olennaiseen jo todennäköisesti Tammi-Helmikuulla. Omaa hommaa helpottaa myös se, että ilokseni huomasin naisten tykkäävän valtavasti ABC:n lihapullista joten ruokailujen miettimiseen ei tarvitse käyttää kauheasti aikaa, Suomu päättää selvin sävelin.

Jussittarien ryhmä on muutama palasta vaille valmis. Lisää sopimusuutisia Jussittarien osalta kuultanee lähiviikkojen aikana.


Takaisin uutisiin