Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Kerola ratkaisi Maila-Jusseille


04.08.2016

 

Teksti: ILKKA/JARI HAKALA

SEINÄJOKI – KAJAANI 1–0 (7-7,4-2)

Seinäjoen Maila-Jussit otti lopulta vaiherikkaan pelin jälkeen kahden pisteen voiton naisten superpesiksen ottelusta Kajaanin Pallokerhoa vastaan Riina Kerolan iskiessä ratkaisun toisella jaksolla neljännen alussa tasan päättyneen avausjakson jälkeen. Kajaani nousi toisella jaksolla tasatilanteeseen 2-2 Maila-Jussien harhaheitolla kolmannen tasoittavalla. Maila-Jussit kuittasi kuitenkin heti seuraavassa sisävuorossa, kun Kerolan välilyönti pomppasi Kajaanin kolmoskopparin yli kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti.

 

 – Meillä oli alla kolme tappiota ja oli tärkeää päästä takaisin voittojen tielle. Voitto lämmittää, mutta pelissä kyllä tuli kaikki asiat esiin puolin ja toisin. Tuli myös läpilyöntejä sellaisista paikoista, joista niitä ei olisi saanut edes tulla. Ottelu oli sisäpelin juhlaa. Tilanteita oli jatkuvasti läpi ottelun, mutta ulkopelissä kumpikaan ei onnistunut. Siinä on töitä edessä, summasi Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

 Kajaanilla oli ottelussa paljon panosta joukkueen taistellessa kahdeksannesta pudotuspelipaikasta. Vieraat tulivatkin peliin varsin kovalla sykkeellä ja ensimmäisen jakson tasapeli oli Maila-Jusseille enemmänkin torjuntavoitto. Kajaani sai heti ensimmäisellä jaksolla ensimmäisen alussa pelin auki Jenna Siiran kunnarilla tuloksena 1+1 ja Kajaanin hyvä lyöntipeli jatkui vieraiden johtaessa ensimmäisen sisävuoron jälkeen 5-0. Maila-Jussien nousu oli kuitenkin komea. Maila-Jussit nousi juoksu juoksulta ensimmäisen tasoittavalla ja peli oli tasan, kun Laura Nurmela löi kakkosluukusta 1+2. Kajaani meni vielä neljännen alussa kahden juoksun johtoon, mutta Maila-Jussien jokerin Piritta Kärnän kaksi peräkkäistä välilyöntiä nosti kotijoukkueen tasoihin

 

– Ensimmäinen jakso harmittaa, sillä meillä oli paikka ottaa vielä jakson voittojuoksukin, mutta ei onnistuttu, Mäkelä jatkoi.

Maila-Jussien onnistujia olivat kunnarien lyöjät ykköspalkittu Laura Nurmela ja Riina Kerola. Kakkospalkittu jokeri Piritta Kärnä löi neljä juoksua.


Takaisin uutisiin