Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Liinu Turpela jatkaa Jussittarissa!


03.09.2019

Loistavan tulokaskauden Jussittarissa pelannut Sp-Koti Seinäjoen kummipelaaja Liinu Turpela on solminut joukkueen kanssa seuraavat kaksi kautta kattavan jatkosopimuksen. B-tyttöjen Itä-Länsi ottelussa kesällä esiintynyt Turpela jatkaa Seinäjoella mielellään.

  • Ensimmäisestä kaudesta jäi itselle hyvä fiilis. Omat pelit lähti mukavasti käyntiin ja jatkuivatkin kauden mittaan nousujohteisina. Sain pelata huippunaisten ympäröimänä ja pelinjohto Antin johdolla antoi parhaat mahdollisuudet avut kehittyä pelaajana, Liinu kertoo.

Vahvasti vuoden tulokkaan tittelistä kamppaileva Turpelalla on selvät sävelet tulevaa ajatellen;

  • Tottakai kaudesta jäi hieman hampaankoloon, kun tasainen puolivälieräsarja meni Manse PP:lle, mutta ensi kesänä sitten isketään ja pelataan toivottavasti tosissaan mitaleista. Henkilökohtaisesti halu kehittyä edelleen on kova ja sitä kautta on tarkoitus auttaa joukkuetta menestymään parhaalla mahdollisella tavalla, Turpela toteaa päättäväisesti.

Myös pelinjohtaja Antti Kuusisto hykertelee tyytyväisyyttään Turpelan jatkon suhteen;

  • Liinu löi heti tulokaskaudellaan itsensä sarjan parhaiden etupelaajien joukkoon mistä todisteena mm. koko sarjan palontekotilaston voitto. Sisäpelissä puolestaan sekä pää, että jalat toimivat siihen malliin, että vastustajilla piti kiirettä tosissaan. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä Liinun kanssa. Tämä sopimus on erittäin tärkeä pala SMJ:n tulevaisuutta, Kuusisto paaluttaa.

 

Turpelan jatkon myötä oli luonnollista jatkaa yhteistyötä myös Liinun kummiyrityksenä viime kesänä toimineen Sp-Koti Seinäjoen kanssa. Sopimus myös Sp-Kodin kanssa on kaksivuotinen.’

  • Kuten ennen viime kautta totesimme, niin oli hieno lähteä tukemaan nuoren, lupaavan pelaajan uraa ja Liinuhan tätä ajatellen on loistava kohde. Innolla seuraamme Liinun kehitystä pelaajana myös tulevilla kausilla, toteaa Sp-Koti Seinäjoen yrittäjä Mikko Jantunen hymyssä suin.

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Sp-Koti Seinäjoen toimipiste sijaitsee Ylihärmän Säästöpankin konttorin naapurissa osoitteessa Kalevankatu 12, 60100 Seinäjoki. Puhelinnumeromme on 0207438030 ja sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta seinajoki@spkoti.fi.


Takaisin uutisiin