Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Liinu Turpelasta Sp-Koti Seinäjoen Kummipelaaja!


24.05.2019

Seinäjoen Maila-Jussit ja Sp-Koti Seinäjoki ovat solmineet yhteistyösopimuksen kesäksi 2019. Tämän myötä Jussittaria edustavasta Liinu Turpelasta tulee Sp-Koti Seinäjoen Kummipelaaja.

 

Vasta 17-vuotias Turpela on aloittanut kautensa Maila-Jussien 1-vahtina ennakkoluulottomasti. Viime kaudella Helsingin Roihun riveissä Ykköspesistä pelannut Liinu palkittiinkin uransa ensimmäisessä Superpesis ottelussaan Jussittarien parhaana pelaajana.

 

- Viime syksynä Seinäjoelta lähestyttiin minua ja päätin tarttua mahdollisuuteen. Omat tavoitteeni olivat pääasiassa B-tyttöjen sarjassa, mutta paikan avauduttua naisten ringissä lähtivätkin asiat heti oikeaan suuntaan ja tässä sitä ollaan pelaavassa kokoonpanossa, Turpela naurahtaa. 

 

- Tavoitteenani on ehjä ja nousujohteinen kausi sekä naisten Superissa, että B-tyttöjen sarjassa. Tulevaisuudessa tavoitteena on pelata menestyksekäs ura sekä henkilökohtaisesti, että joukkueena. Tienkin myös naisten Itä-Länsi siintää hieman kauempana tavoitteissa, Liinu jatkaa.

 

Sp-Koti Seinäjoen yrittäjä Mikko Jantusella on itsellään pesäpallo taustaa ja mahdollisuus lähteä tukemaan nuorta lupaavaa Turpelaa kiinnosti heti idean kuultuaan.

 

- Liinun isän Veijo Turpelan otteet ovat toistaiseksi itselläni paremmin muistissa, mutta mitä olen Liinun otteita päässyt alkukaudesta seuraamaan, niin erittäin lupaavasta nuoresta naisesta on kyse.

Muutoinkin Liinun positiivinen ja iloinen persoona teki vaikutuksen heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen, joten mielellämme häntä halusimme lähteä tukemaan, kertoo Mikko tyytyväisenä.

 

Seinäjoen Maila-Jussien tuore myyntipäällikkö Mikko Vatanen myhäilee myös tyytyväisyyttään.

 

- Keskusteluissa Sp-Koti Seinäjoen edustajien kanssa tuli ilmi idea, että he haluaisivat lähteä tukemaan nuoren lupaavan pelaajan uraa ja Liinu oli tässä kohtaa mitä mainion kohde. Innolla lähdetään kehittämään tätä Kummipelaaja yhteistyötä, päättää Vatanen.

 

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Sp-Koti Seinäjoen toimipiste sijaitsee Ylihärmän Säästöpankin konttorin naapurissa osoitteessa Kalevankatu 12, 60100 Seinäjoki. Puhelinnumeromme on 0207438030 ja sähköpostilla meidät tavoittaa osoitteesta seinajoki@spkoti.fi.

 


Takaisin uutisiin