Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maiju Mäntylästä Ravintola Marttilan Tallin Kummipelaaja


08.07.2019

Seinäjoen Maila-Jussit ja Ravintola Marttilan Talli ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudeksi 2019. Tämän myötä Seinäjoen Maila-Jusseja edustavasta Maiju Mäntylästä tulee Ravintola Marttilan Tallin Kummipelaaja.

 

Ensimmäistä kauttaan naisten superpesiksessä pelaava Mäntylä siirtyi täksi kaudeksi takaisin kasvattajaseuraan pelattuaan sitä ennen kaksi vuotta naisten ykköspesistä Nurmon Jymyn riveissä.

 

  • Kun viime syksynä Maila-Jusseista soitettiin ja pyydettiin rinkiin mukaan, niin fiilis oli mahtava. Kaksi kautta naisten ykköspesiksessä Jymyn mukana antoi hyvä eväät siirrolle superiin ja eihän tällaisesta mahdollisuudesta voinut kieltäytyä, kertoo Mäntylä hyväntuulisena.

 

Kuluneella kaudella Maiju on pelannut ulkokentällä kolmoskopparin tontilla ja sisäpelissä sekä kärkenä, että vaihtajana. Ulkopeli on ollut erittäin varmaa ja sisällä on tullut onnistumisia molemmissa rooleissa.

 

  • Ensimmäinen unelma on ollut päästä pelaamaan naisten superissa ja se on nyt saavutettu. Tavoite on tietenkin pelaajana kehittyä vielä tulevaisuudessa ja sitä kautta asettaa tavoitteita korkeammalle kuten esimerkiksi päästä pelaamaan joukkueena mitaleista ja myös päästä juhlimaan sellaisia. Henkilökohtaisesti arvo-ottelu Itä-Länsi kiinnostaa myös kovasti, Maiju kertoo.

 

Marttilan Talli on ollut mukana seinäjokisessa urheilussa aiemminkin ja nyt mahdollisuus toteuttaa yhteistyötä perinteikkään pesäpalloseuran kanssa realisoitui. Ravintola toimittaa lämpimät ruoat, salaatit ja leivät ottimineen tiettyihin Jussittarien otteluihin ja palaute ruokailijoilta on ollut hyvää.

 

A-oikeuksin varustettu Ravintola Marttilan Talli on kokous-, juhla- ja lounasravintola Seinäjoen vanhan läänin sairaalan historiallisessa miljöössä. Arkisin kello 11-14 tarjottavan lounaan lisäksi Marttilan Talli tarjoaa juhlatilat jopa 100 henkilölle. Lisäksi yläkerran pienimpi tilaa sopii pienemmille, maksimissaan 50 henkilön juhlille. Tilat toimivat joustavasti myös yhteiskäytössä. Marttilan Talli toimii mainiosti myös kokous- sekä koulutustilana. Nykyaikaiset laitteet ja osaava henkilö takaavat erilaisten kokousten ja koulutusten laadukkaan toteutuksen. Tilaisuuksiin on yhdistettävissä myös tarjoilu.

 

  • Tilaisuuksia meillä on vietetty ristiäisistä aina muistotilaisuuksiin asti. Voisi siis sanoa, että mukaan mahtuu koko elämän kiertokulku. Häitä juhlitaan pääasiassa kesällä, mutta viime aikoina on ollut havaittavissa, että myös talviaika häiden osalta on nostanut suosiotaan. Talviaikana tunnelmaa on upeaa nostattaa esim. kynttilöillä yms. valoilla, Marttilan Tallin toimitusjohtaja Raila Ruohoniemi toteaa.

 

Liittyipä tarpeesi sitten kokous-, juhla- tai ravintolapalveluihimme, niin ota yhtyettä numeroon 040 7748545 tai laita sähköpostia osoitteeseen ravintola@marttilantalli.fi.

 

 


Takaisin uutisiin