Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussien kausi päättyi puolivälieriin


20.08.2016

RAUMA

RAUMA–SEINÄJOKI 2–0 (2–0, 5–0) OTTELUVOITOT 3–0

ILKKA/JARI HAKALA

Seinäjoen Maila-Jussien kausi naisten Superpesiksessä päättyi puolivälieriin, kun Rauman Lukko vei myös kolmannen ottelun nimiinsä ja jatkopaikan välieriin suoraan otteluvoitoin 3-0. Sarjan kolmas ottelu Raumalla oli hyvin samanlainen kuin kaksi aiempaa. Maila-Jussit teki hyvin tilannetta, sillä kolmostilanteet olivat tasan 12-12, mutta Rauma oli ulkopelissä parempi.

 

– Kotiläksyt oli jälleen tehty, mutta kotiin ei vain saatu. Varsinkin takatilannepelaaminen oli Raumalla vahvaa. Yritimme jälleen erilaisia kotiutusratkaisuja, mutta vastustajan hanska piti. Rauman linja oli hyvä kauttaaltaan Eeva Mäki-Kaukolan johdolla, kiteytti Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä ratkaisun.

 

Rauma oli Seinäjokea lyöntivoimaisempi joukkue ja kotiutti myös kolmannessa ottelussa hyvällä prosentilla.

Raumalta palkittiin jokerikaksikko Meri Kontu ja Enni Kylä-Kause. Ykköspalkittu Kontu löi koko ottelussa kolme juoksua. Kakkospalkittu Kylä-Kausen kunnostautui vaihtopelissä. Rauman lukkari Jenna Kammi-Rahnasto onnistui myös mailan varressa lyömällä kaksi juoksua. Maila-Jussien ykköspalkittu jokeri Kaisaleena Rautakorpi meni hyvin kärkeen tehoin 5/7. Kakkospalkittu Vilma Leinonen vei kärkeä eteenpäin varmoin ottein.

 

Rauma vei sarjan suoraan, mutta Maila-Jusseilla oli omat tilaisuutensa.

 

– Pienestä se oli kiinni. Muutama onnistuminen meille, niin Raumalla olisi ollut enemmän painetta. Vastustaja oli kuitenkin rutinoituneempi, Mäkelä summasi.

 

Maila-Jussien kauden pelinjohtaja näki positiivisena.

 

– Erittäin hyvä kausi. Joukkue on parantanut koko ajan otteitaan ja mennyt eteenpäin. Pelaajia kasvoi Superpesiksen mittoihin ja kokonaisuus oli hyvä. Joukkueen työmoraalin olen tyytyväinen, Mäkelä kiitteli pelaajiaan.

 

Seinäjokelaisten sijoitus runkosarjassa oli kuudes.

 

– Tässä puolivälieräsarjassakin meillä oli mahdollisuus mennä neljän joukkoon, mutta kaudesta jäi kaikkiaan hyvin positiivinen onnistumisen tunne. Maila-Jussien on tästä hyvä jatkaa järjestelmällistä ja tavoitteellista työtä, Mäkelä totesi.


Takaisin uutisiin