Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussien ulkopeli täyttä betonia


08.07.2017

  

SEINÄJOKI – OULU 2-0 (8-1, 1-0) 

  

ILKKA / PAAVO ELONIEMI

SEINÄJOKI

 

Seinäjoen Maila-Jussien kanssa naisten Superpesiksen pudotuspelipaikoista taisteleva Oulu oli täysin aseeton liikkuvaa ja hyvää ulkopeliä pelanneiden seinäjokelaisten kanssa. Kuvaavaa ottelulle oli, että vieraiden ainoa juoksu tuli kotijoukkueen yhden pienen ulkopelivirheen seurauksena.

- Oulussa pelasimme todella heikosti Lipottaria vastaan ja tämä peli oli meidän kannalta vähän kuin kasvojen kohotus, Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela totesi.

- Ulkona pelasimme todella hyvin ja se loi pohjan tälle voitolle. Pisteiden osalta kaikki meni tällä kertaa niin kuin piti ja ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä. Toinen jakso oli molemmilta joukkueilta sisäpelin osalta aika heikkoa pesäpalloa, mutta onneksi vastustajan räpylän kautta saatiin tarvittava juoksu ja sen myötä bonuspiste. Me pelasimme toisella jaksolla kolme vuoroa, joissa kahdeksan paloa yhdeksästä taisi tulla meille kopin nosto tai muutoin toissijaisessa lyöntitilanteessa, Tuomela harmitteli.

Seinäjoelle eilinen kotiottelu oli todella tärkeä jatkoa ajatellen ja voiton myötä Maila-Jussit taistelee entistä tiukemmin kärjen takana pudotuspelipaikoista. Seinäjokelaiset saivat otteluun todella hyvän alun, kun voittajien ykköstykki Saara Suomalainen (1+5/2) vei emännät heti ensimmäisessä vuorossa 1-0 johtoon. Toisessa vuorossa sitten rävähti, kun Suomalainen tyhjäsi pajatson (1+3) ajolähtötilanteessa komealla kakkosrajaleikkurilla.

- Aika tarkkaan oli tuo ratkaisupaikka katsottu etukäteen ja muutenkin oli koko joukkue tehnyt hyvin kotiläksynsä tähän otteluun, Suomalainen kiitteli.

Toisen jakson ratkaisujuoksun löi Kaisaleena Rautakorpi, jonka taakse suuntautunut lyönti kentän ollessa tyhjänä painui maisemiin kolmoskoppari Ella Korpelan räpylän alta ja tuloksena oli kunnari. Maila-Jussien joukkue onnistui ulkona todella hyvin ja varsinkin mainiosti lukkaroineen Niina Härkösen ohella Silja Syrjälä sekä Laura Kerola polttivat etenijöitä tehokkaasti. Oululaisten peli oli aika lailla korkeita tolppia nostaneen lukkarin Elina Kärsämän varassa. Seinäjoen paremmuutta kuvaa hyvin kolmostilanteet, joita emännät keräsivät 18 vieraiden seitsemää vastaan. Myös kärkilyönneissä Maila-Jussit olivat selvästi edellä Lipottaria.

    

 


Takaisin uutisiin