Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussien voitossa hapan maku


04.07.2017

 

SEINÄJOKI – KAJAANI 1–0 (4–2, 2–2)

Teksti: Ilkka/Jari Hakala

 

Seinäjoen Maila-Jussit hallitsi naisten Superpesiksen ottelua Kajaanin Pallo-Kerhoa vastaan ja otti avausjakson voitollaan kahden pisteen voiton. Kieltämättä voitosta jäi pelinjohtaja Tero Tuomelan sanoin hieman hapan maku, sillä seinäjokelaisilla oli kaikki eväät kolmen pisteen voittoon.

–        Konttauksen jälkeen kaksi pistettä oli toki hyvä, mutta toisella jaksolla lyönnit jäivät koppiin. Ensimmäisellä jaksolla löimme paremmin. Toisella ratkaisut siirtyivät myöhemmille lyönneille ja saimme painetta vastustajalle vasta viimeisellä sisävuorolla, summasi Tuomela.

Toki kahden pisteen voitto maistui Jussi-leirissä. Peli lähti heti hyvin käyntiin, kun Tanja Tuomela ja Saara Suomalainen löivät kotijoukkueen kahden juoksun johtoon ja kotijoukkue oli johtoasemassa koko ensimmäisen jakson ajan. Maila-Jussit vei kärjen kolmospesälle avausjaksolla kymmenen kertaa, kun sisällä vaisusti pelannut Kajaani sai vain kolme kolmostilannetta.

Toisella jaksolla Kajaani paransi sisäpeliään ja siirtyi kolmannen alussa johtoon, kun vieraiden ykköspalkittu Riikka Karppinen löi välilyönnillä Kajaanin toisen juoksun. Maila-Jussit kuitenkin puristi jakson tasoihin väkisin. Neljännen tasoittavalla Saara Suomalainen löi ajotilanteessa kakkoskopparin eteen ja jakso päättyi tasan.

Kakkospalkittu Suomalainen löi kolme juoksua. Maila-Jussien linjassa erottui jälleen kovaheittoinen Laura Kerola. Ykköspalkittu Silja Syrjälä oli hyvä ulkona, mutta vei myös vaihtopelissä hyvin kärkeä eteenpäin.

–        Pystyimme tekemään vastustajaa paremmin tilannetta ja vaikka ulkona tuli vielä liikaa virheitä, niin räpylä kesti paremmin ja suorittaminen riitti tällä kertaa. Toista jaksoa emme saaneet kunnolla pyörimään, kun sisäpeli lähti aina käyntiin keskivaiheilta, Syrjälä totesi.

Maila-Jussit pelaa nyt kuuden pisteen otteluita. Sellainen on edessä myös lauantaina, kun Oulu tulee vastaan.

–        Meillä on edelleen kova halu seitsemän parhaan joukkoon. Siitä ei periksi anneta, Tuomela vakuutti.

 


Takaisin uutisiin