Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit Rauman kaatoon


11.08.2016

 

Runkosarjan päätöskierroksen ottelu Tamperetta vastaan sujui kenraalin merkeissä kuudennen sijan varmistuttua aiemmin

 

SEINÄJOKI – TAMPERE 0–1 (3–5, 4–4)

 

TEKSTI: ILKKA/Jari Hakala

SEINÄJOKI

 

Seinäjoen Maila-Jusseille naisten superpesiksen runkosarjan päätöskierroksen ottelu tamperelaista Manse PP:tä vastaan sujui enemmän kenraaliharjoituksen merkeissä, sillä runkosarjan kuudes sija oli varmistunut aiemmin. Jännitys kohdistuikin enemmän siihen tuleeko puolivälierissä vastaan naapuri Lapua vai Rauma. Vastaus siihenkin saatiin pelin ollessa vielä kesken, kun varmistui, että Rauman sijoitus on kolmas. SMJ matkustaa puolivälierien avaukseen sunnuntaina Raumalle. Paikka välieriin irtoaa kolmella voitolla.

 

– Olemme tavoitteessa, joka kauden alussa asetettiin. Kehitystä on tullut kauden aikana, mutta nälkä kasvaa syödessä ja haluamme vielä enemmän. Tässä pelissä oli paljon hyvää. Tarkennuksia on kuitenkin tehtävä niin sisä- kuin ulkopelissä, että olemme iskussa playjareissa, Maila-Jussien ykköspalkittu Vilma Leinonen kiteytti.

 

Leinonen nosti toisella jaksolla Maila-Jussit kamppailemaan ottelun voitosta. Läpilyönti neljännen tasoittavalla kolmosluukusta toi kaksi juoksua ja tilanteeksi 4-4. Maila-Jussit sai myös jatkossa painetta, mutta jakson voittojuoksu jäi tekemättä. Ensimmäisellä jaksolla SMJ meni toisen jakson tapaan kahden juoksun johtoon, mutta lyöntivoimainen Manse käänsi avausjakson hyväkseen. Voiton ottanut Manse PP oli ottelussa hieman edellä sekä sisällä että ulkona. Ottelu osoitti kuitenkin myös sen, että SMJ on valmis taistelemaan kärkijoukkueita vastaan.

 

– Runkosarjan sijoitus oli hyvä ja olemme voittaneet ne pelit, mitkä pitikin voittaa. Kärkiporukoihin on vielä matkaa, mutta luottavaisin mielin lähdemme Raumaa vastaan. Raumalla on vahva kärki, joka pitää saada pois. Nolla- ja ykköstilannepelaaminen korostuu ja kokonaisuudessa pitää olla mukana, painotti Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä


Takaisin uutisiin