Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit hallitsi Vihdissä


27.05.2016

VIHTI

VIHTI – SEINÄJOKI 0–1 (0–4, 1–1)

 

Seinäjoen Maila-Jussit oli naisten superpesiksen ottelussa Vihdin Palloa vastaan hallitsevampi alusta lähtien ja vei ensimmäisen jakson selvästi nimiinsä. Toisellakin jaksolla Maila-Jussit aloitti vahvasti ja meni johtoon, mutta Vihti iski pelin tasoihin.

Maila-Jussit teki paremmin tilannetta ja omasi paikat myös toisen jakson voittoon, mutta ensimmäisen vuoroparin jälkeen ei lisäjuoksuja nähty.

 

– Vihti on pirteä joukkue ja sitä ei ole mitenkään syytä aliarvioida. Lukkari Annika Färm heittää pahaa tolppaa ja vierasvoittoon pitää tietenkin aina olla tyytyväinen, vaikka yksi piste liitolle menikin, viittasi Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä toisen jakson tasapeliin.

Ensimmäisen jakson Maila-Jussit ratkaisi kolmannen tasoittavalla. Riina Kerola, Piritta Kärnä ja Iida Seppälä hoitivat jakson kotiin Silja Syrjälän avattua seinäjokelaisten juoksutilin ensimmäisessä vuoroparissa.

 

Toisella jaksolla Kärnä löi vieraat johtoon, mutta Vihti kuittasi heti ensimmäisen tasoittavallaan. Maila-Jussit vei kolmostilanteet lukemin 13-7. Maila-Jussien ykköspalkinnolla palkittiin hyvin kentälle mennyt Kaisaleena Rautakorpi. Kakkospalkinnon vei lukkari Niina Härkönen.

 

– Molempien lukkarit pelasivat hyvän pelin. Meille tuli muutamia turhia paloja emmekä päässeet nollapalon ajolähtöihin, mutta ulkopeli oli hyvää läpi ottelun. Meillä oli paikkoja enemmän, mutta myös Vihti pelasi ulkona tarkasti ja emme painostuksesta huolimatta pystyneet enää kotiutuksiin, Mäkelä jatkoi. – Ja.Ha


Takaisin uutisiin