Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit hyvissä asemissa


22.06.2016

VIHTI

VIHTI–SEINÄJOKI 1–2 (5–8, 3–1, 0–1)

ILKKA/Jari Hakala

 

 

Seinäjoen Maila-Jussit jatkaa mukavissa asemissa sarjavitosena naisten superpesiksessä. SMJ haki kaksi sarjapistettä mukaansa vierasottelusta Vihdin Palloa vastaan.

 

SMJ aloitti hyvin ja ratkaisi ensimmäisen jakson kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa iskemällä molemmissa kolme juoksua. Jokeri Piritta Kärnä oli jälleen tehokas koko ottelun viidellä lyödyllä juoksullaan.

 

Toisella jaksolla Vihti pelasi tiivistä ulkopeliä ja käänsi jakson voitokseen neljännen alussa kolmella juoksullaan. Ottelun ratkaisseessa supervuorossa Vihti ei saanut tilannetta, kun puolestaan Maila-Jussit rakensi heti kärjestä tilanteen ja varmassa tikissä oleva Kärnä kotiutti kolmosrajakoukulla.

 

– Saimme pelin pyörimään heti alusta lähtien, vaikka Laura Rajahalmeen loukkaantuminen hieman sekoitti. Ensimmäinen jakso oli koko ajan meidän hallinnassa ja samoin supervuoro, kertasi tyytyväinen Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Toisellakin jaksolla Maila-Jussit rakensi hyvin tilannetta, mutta ulkopeliään tarkentanut Vihti torjui hyökkäykset.

 

– Neljännen tasoittavallakin meillä oli vielä hyvät paikat, mutta Vihdin ulkopeli kesti. Siinä Vihti teki meistä kolme paloa kotiin, Mäkelä jatkoi.

Maila-Jusseista ykköspalkinnolla palkittiin jokeri Kärnä. Kakkospalkittu Vilma Leinonen löi kunnarin tyhjään kenttään ja oli vakuuttava vaihtotilanteissa tehoin 8/10.

 

Mäkelä on tyytyväinen joukkueensa asemiin, kun puolet sarjasta on pelattu. (Ja.Ha)

Tilastot


Takaisin uutisiin