Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit jäi takamatkalle


29.06.2017

Teksti Ilkka / Jari Hakala

 

Seinäjoen Maila-Jussien ote naisten Superpesiksessä ei tahdo kääntyä kohti nousukiitoa, kun yhden voiton jälkeen Maila-Jussit hävisi Raumalla Lukolle selkein lukemin 2–0 (6–1, 3–1).

Maila-Jussien ilonhetket Raumalla jäivät käytännössä ensimmäisen jakson ensimmäisen tasoittavalle, jossa Riina Kerola löi vieraat johtoon. Jatkossa laajalla arsenaalilla sisäpeliä pyörittänyt Rauma teki hyvin tilannetta ja onnistui myös kotiutuksissaan. Ensimmäisellä jaksolla raumalaisten onnistujia olivat kaksi juoksua lyöneet Enni Kylä-Kause ja neljännen alussa kahdesti kärjen kotiin iskenyt Eeva Mäki-Maukola.

– Rauma oli hyvä niin sisällä kuin ulkona, eikä meillä tällä kertaa ollut nokan koputtamista. Vastustaja pelasi vaihtelevaa vaihtopeliä, emmekä saaneet tilanteiden rakentelua kiinni, kiteytti Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela.

Toisella jaksolla Rauma meni menojaan jo ensimmäisen tasoittavalla. Maila-Jussit puolestaan ei onnistunut tilanteiden rakentelussa ja jaksovoittoon riitti Rauman kolme lyötyä juoksua.

– Meillä oli vaikeaa sisällä. Varsinkin kakkos- ja kolmospesän väli oli hankala. Siihen saakka saimme kohtalaisesti kärkeä vietyä, mutta kakkospesän jälkeen olimme sormi suussa. Olimme koko ajan takaa-ajajana ja sisäpeli klikkaa, kun ei tule peräkkäisiä onnistumisia. Palon jälkeinen pelaaminen on liian varovaista. Olimme tällä kertaa huonoja sekä sisällä että ulkona, harmitteli pettynyt Tuomela.

 


Takaisin uutisiin