Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit ryhdistäytyi räväkästi


08.07.2016

SEINÄJOKI – LAPPEENRANTA 2–0 (4–0, 2–1)

ILKKA/JARI HAKALA

SEINÄJOKI

 

Seinäjoen Maila-Jussit pelasi yhden kauden parhaimmista ulkopeleistään naisten superpesiksen ottelussa Lappeenrannan Pesä Ysejä vastaan. Maila-Jussit  poltti etenijät pääasiassa viimeistään kakkospesälle, sillä Lappeenranta onnistui rakentamaan koko ottelussa vain neljä kolmostilannetta. Maila-Jussit puolestaan vei kärjen kolmospesälle 17 kertaa ja hallitsi kenttätapahtumia niin sisällä kuin ulkona. Kolmen pisteen voitollaan seinäjokelaiset nousivat sarjataulukossa Lappeenrannan ohi viidenneksi.  

 

– Alla oli tappiot Lapualle ja Raumalle. Tytöt päättivät, että nyt on aika ryhdistäytyä ja se oli aistittavissa jo valmistavassa harjoituksessa. Itse pelissä kaikki olivat keskittyneitä ja oli ehjä hyvä esitys. Kokonaisuuteen voi olla erittäin tyytyväinen, Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä kiitteli joukkuettaan.

 

Maila-Jussit oli ottelussa kuskin paikalla alusta lähtien. Piritta Kärnä löi avausjuoksun ensimmäisen alussa ja seuraava tuli harhalla. Avausjakson Maila-Jussit ratkaisi toisen alussa, kun ykköspalkittu kärki Anuliisa Rautakorpi löi kunnarin takaa läpi tyhjään kenttään. Lappeenrannan peliä nakersi jatkuvat virheet ja kotijoukkueen neljäs juoksu tuli jälleen harhaheitolla.

 

Toisella jaksolla Lappeenrannan sisäpeli näytti lähtevän pyörimään kolmannen alussa, kun Essi Pehrman löi vieraat johtoon. Maila-Jussit kuittasi kuitenkin neljännen tasoittavalla. Voitto varmistui, kun Kärnä löi välilyönnillä pelin tasoihin ja Laura Nurmela ajotilanteessa tarkalla vedolla kakkossaumasta voittojuoksun. Maila-Jussit oli katsonut tarkkaan lyöntipaikat Lappeenrannan ulkokentästä.

 Rautakorven kunnarissakin suunta oli selvillä.

 

– Pekka (kakkospelinjohtaja Pekka Kitinmäki) sanoi, että pommia vain sinne taakse. Hyvin osui tänään pallo mailaan ja hanska piti ulkona. Ei annettu läpilyöntejä, kuten edellisissä peleissä on käynyt, vaan pelasimme hyvän ulkopelin, kiteytti Rautakorpi voiton avaimet.

 Lappeenrannan leirissä tunnelmat olivat tylyt.

 

–  Ei saatu palloa linjan yli ja Härkönen (SMJ:n lukkari Niina Härkönen) oli hyvä nollatilanteessa. Lyöntien osalta oli laaduton peli meiltä, mutta kunnia vastustajalle. SMJ ei pompotellut palloa, Pesäysien pelinjohtaja Ville Lantta summasi.


Takaisin uutisiin