Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit taipui sarjakakkoselle


05.07.2016

ILKKA / Jari Hakala

RAUMA

 

RAUMA–SEINÄJOKI 2–0 (3–1, 8–2)

Seinäjoen Maila-Jussit oli hyvin mukana jaksojen alussa naisten superpesiksen ottelussa Raumalla Lukkoa vastaan. Ensimmäisellä jaksolla Vilma Leinonen löi pelin tasoihin toisen tasoittavalla, mutta kahdessa seuraavassa Meri Kontu löi sarjakakkosena olevalle Lukolle jaksovoiton.

 

Toisen jakson Rauma avasi vahvasti ykköspalkittu Laura Jokisen lyödessä takaa läpi kunnarin ja kaksi tavallista. Toisen tasoittavalla Maila-Jussien ykköspalkittu Silja Syrjälä löi kaksi juoksua ja vieraat nousivat kahden juoksun päähän. Rauman rutiini kuitenkin ratkaisi ja kahdessa seuraavassa Rauma löi neljä juoksua lisää.

 

– Olemme pelanneet hyvää ulkopeliä, mutta nyt se ei pitänyt. Ulkopelissä virheet ratkaisivat. Sisällä teimme hyvin tilannetta ja jaksojen alut olivat hyviä, mutta viime peleissä meille paljon juoksuja lyönyt Kärnä (jokeri Piritta Kärnä) otettiin tosi tarkasti kiinni, kertasi Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

Maila-Jussit oli sisäpelissä hyvin mukana, vaikka kolmostilanteet menivätkin Raumalle 19-11. Raumasta mailan varressa onnistui myös Meri Kontu lyömällä kakkospalkinnon arvoisesti kolme juoksua. Maila-Jussien kakkospalkinnon vei avausjaksolla juoksun lyönyt Vilma Leinonen.

Raumalla oli katsomossa peräti 2482 katsojaa.

 

– Raumalla on yleensäkin hyvin yleisöä, mutta nyt oli vielä leiripeli. Puitteet olivat kyllä kunnossa ja oli mukava pelata, Mäkelä tiivisti. (Ja.Ha)


Kuva: Fera ry./Katri Maajärvi


Takaisin uutisiin