Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit taisteli finaalipaikasta


21.02.2016

Ilkka / Jari Hakala

 

Maila-Jussit taisteli finaalipaikasta

SEINÄJOKI – HÄMEENLINNA 2-0 (10-0,5-0)

 

HÄMEENLINNA – PORI 0-2 (0-10,0-2)

 

PORI – SEINÄJOKI 1-0 (2-2,8-3)

 

PORI Kun Seinäjoen Maila-Jussit löi naisten pesäpallon SM-hallisarjan karsintaturnauksen ensimmäisessä ottelussaan Hämeenlinnan selvin lukemin jättäen Hämeenlinnan juoksuitta ja Pori teki myös saman tempun Hämeenlinnalle, niin finaalipaikka Porin alkuturnauksessa ratkaistiin Seinäjoen ja Porin välillä.

 

Maila-Jussit pelasi mainion turnauksen ja haastoi Porin voittokamppailuun, joka ratkesi vasta toisen jakson puolivälin jälkeen. Pori löi kolmannen tasoittavallaan viisi ratkaisevaa juoksua ja lunasti paikan finaaliturnaukseen.

 

– Pirteä päivä, vaikka jouduimme tekemään kokoonpanomuutoksia. Emmi Laine oli poissa ja Leena Sippola loukkaantui toisessa pelissä. Se oli meille paha takaisku, mutta joukkue taisteli hienosti loppuun saakka, eikä antanut periksi. Finaalipaikka oli tavoitteena ja se oli pienestä kiinni. Positiivinen ja ehdottomasti hyvä turnaus, summasi tyytyväinen Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Maila-Jussit tyrmäsi Hämeenlinnan heti ensimmäisen sisävuoron kuudella juoksullaan. Kolmostilanteet olivat Seinäjoen hyväksi 27-5. Jokeri Piritta Kärnä löi viisi juoksua ja Leena Rajahalme kolme. Jokeri Vilma Leinonen vaihtoi sadan prosentin tehoilla (6/6). Poria vastaan Maila-Jussit teki myös hyvin tilannetta kolmostilanteiden mennessä Porille lukemin 17-14. Silja Syrjälä pelasi hyvän ulkopelin ja Kaisaleena Rautakorpi oli vahva etenijäjokerina. Nina Härkönen palkittiin Maila-Jussien parhaana.

 

– Sisäpeli pyöri hyvin molemmissa peleissä ja myös ulkopeli oli hyvää. Varsinkin ottelu Poria vastaan oli hyvää pesistä tähän aikaan vuodesta. Oli rohkeita ratkaisuja ja meillä oli siinä omat paikkamme, Mäkelä tiivisti. – Ja.Ha

 


Takaisin uutisiin