Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Manse PP voitti SMJ:n kotikentällään


19.05.2017

Manse PP voitti SMJ:n kotikentällään

ILKKA / JARI HAKALA

 

TAMPERE

MANSE PP – SMJ 2–0 (4–2, 3–1)

 

Seinäjoen Maila-Jussit teki kotijoukkue Manse PP:n kanssa tilannetta lähes tasatahtiin naisten Superpesiksen ottelussa Tampereella, mutta kolmannen peräkkäisen voiton ottanut Manse pääsi Maila-Jusseja paremmin lyömään ulkokentälle painetta peräkkäisillä suorituksilla, kun Maila-Jussien tilanteet olivat enemmän yksittäisiä.

 

– Juoksujen lyöminen oli meille tällä kertaa vaikeaa. Suhteellisen tasaista vääntöä muuten, mutta vastustajan kärki on nopea. Ulkopeli oli meiltä kohtalainen, mutta sisäpelissä jäi petrattavaa, kertasi Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela.

 

Maila-Jussit sai peliin hyvän alun vieraiden siirtyessä kahden juoksun johtoon kakkospalkittu Saara Suomalaisen ja ykköspalkittu Tanja Tuomelan lyömillä juoksuilla. Tampere kuitenkin ratkaisi avausjakson toisen tasoittavan kolmella juoksullaan Susanna Kylä-Kausen lyödessä voittojuoksun.

 

Toisella jaksolla Manse siirtyi toisen alussa kolmen juoksun johtoon. Maila-Jussit sai juoksutilin auki vasta neljännen tasoittavalla Laura Rajahalmeen lyödessä Maila-Jussien jakson ainoan juoksun.

 

– Tilanteiden valossa tasainen ottelu, mutta vastustaja pääsi paremmin paineistamaan. Pelin alku oli meiltä sitä mitä halusimmekin ja alussa oli saumaa lisäjuoksuihinkin. Tampere kuitenkin pääsi meidän ulkopelivirheistä peliin kiinni. Vastustaja oli tuon verran parempi. Kärkikolmikkoon rankattu joukkue, eikä syyttä, Tuomela jatkoi. (Ja.Ha)


Takaisin uutisiin