Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Mikko Hylkilä Jussittarien pelinjohtoon


17.10.2017

SMJ:n naisten pelinjohtajaksi on valittu Mikko Hylkilä. Mikko on toiminut monta kautta miesten Superpesiksessä pelinjohtajana Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Itä-Länsi ottelussakin Mikko oli Idän pelinjohtajana v. 2014.

 

Pelinjohtoon on Mikon kaveriksi nimitetty SMJ-lähtöinen Juho Luoma. Juho on pelannut Superpesistä Seinäjoella ja Koskenkorvalla. Pelinjohtajana Juho saavutti viime kesänä sm-hopeaa Rauman Feran B-tytöissä.

 

Merkittäviä vahvistuksia on tullut myös pelaajapuolelle. Uusina pelaajina ensi kesänä Jussittarissa esiintyvät Netta Rummukainen ja Roosa Hussa, jotka siirtyvät Kajaanin Pallokerhosta. Netta on ulkopelissä kopparina ja Roosa häärää tehokkaasti etukentällä. Manse PP:tä viime kaudella edustanut vaihtolyöntiexpertti Anu Kiviharju on myös ensi kesän kokoonpanossa. Ja välivuoden pitänyt lahjakas vasuri Vilma Leinonen palaa myös SMJ:n riveihin.

Viime kauden joukkueen kokenut runko jatkaa lukkari Niina Härkösen johdolla. Myös viime kesänä pelanneille nuorille tulee entistä enemmän vastuuta. Lisäksi Training Campilta on tarkoitus nostaa pari-kolme B-tyttöä mukaan harjoitusrinkiin.

 

Mukava päästä taas muutaman vuoden tauon jälkeen vastaamaan joukkueen vetämisestä. Joukkue on minusta potentiaalinen ja tunnen suurimman osan pelaajista parin vuoden ajalta. Uskon, että voimme saada paljon pelaajista irti, kommentoi Mikko Hylkilä.

 

Aloitamme valmistautumisen tulevaan kauteen ensi viikonloppuna. Kun meidän joukkueessa on useita matkapelaajia, niin tulemme käyttämään yhteiset viikonloppumme erittäin laadukkaasti. Tämä varmasti ohjaa myös toimintaamme siten, että menemme alusta asti yhteisissä kokoontumisissa peli edellä, jatkoi Mikko vielä lopuksi.

 

SMJ pelaajasopimustilanne 17.10.2017

 

Roosa Hussa

Niina Härkönen

Riina Kerola

Laura Kerola

Anu Kiviharju

Vilma Leinonen        

Laura Nurmela

Susanna Ojala

Laura Rajahalme

Netta Rummukainen

Leena Sippola

Saara Suomalainen

Linda Viita


Takaisin uutisiin