Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Mikko Vatanen Maila-Jussien myyntipäälliköksi


10.05.2019

Mikko Vatanen toimii jatkossa Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkönä. Tämä resurssointi on tärkeä osa seuran tulevaisuuden rakentamista. Vatasen tehtävänä on kehittää seuratason markkinointia ja vastata yritysmyynnistä naisten superpesiksen, nuorisotiimin ja junioritiimin osalta.

 

 - Seinäjoen Maila-Jussit on itselle varsin tuttu pienestä pojasta lähtien. Vaikka seurassa ei ole tullut koskaan itse pelattua, niin Jussien värit ja historia ovat itselleni hyvinkin tuttuja. Maila-Jussit on yksi pesäpalloilun perinteisimpiä ja menestyneimpiä seuroja. Se yhdistettynä nykyisiin harrastajamääriin sekä organisaation haluun kehittää toimintaa vielä ammattimaisempaan suuntaan, antaa itselle erittäin suuren motivaation olla mukana osana tarinaa. Oman työni eli myynnin ja markkinoinnin avulla pyrin antamaan Maila-Jusseille lisää resursseja, jotta kykenemme tarjoamaan tulevaisuudessa entistäkin paremman polun naperopesiksestä aina sinne superpesiksen huipulle asti, kertoo Vatanen.

 

Tähän asti myyntiä ja yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin on hoidettu talkoovoimin, mutta uuden myyntipäällikön palkkaaminen antaa lisäresursseja tähän.

 

 -  Nykypäivänä yhteistyökumppanit ovat entistä kiinnostuneempia ja vaativampiakin sen suhteen, mitä he saavat vastineeksi rahoilleen. Haluan, että tällaisia asioita ideoidaan niin meillä seuran sisällä kuin sitten yhdessä mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa. Tässä näen paljon potentiaalia tulevaisuudessa myyntiä ja markkinointia ajatellen. Esimerkiksi somen eli sosiaalisen median kuuluminen nykypäivänä ihmisten arkeen antaa hienoja mahdollisuuksia myös yhteistyökumppanuuksien kehittämiselle. Somen eri kanavissa voi ja pitää puhkoa rajoja, hyvän maun rajoissa tietenkin.

 

Urheilun ystävänä tuore myyntipäällikkö on aloittanut innolla uudessa pestissä.

 

- Urheilumies olen aina ollut henkeen ja vereen, joten tämä on upea mahdollisuus itselle päästä yhdistämään työ ja intohimo. Olen ylpeä saadessani liittyä osaksi Jussi-perhettä.

 

Tervetuloa Mikko pikkuusen parempaan seuraan!


Takaisin uutisiin