Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

NYT KAATUI MESTARIT PUHTAASTI!


06.07.2018

SMJ järjesti jymypaukun perjantaina Koskenkorvalla, kun viime kauden mestari Manse PP kaatui puhtaasti 2-0 (7-2, 4-0). Päivän ehdoton tähti oli Saara Suomalainen, joka paukutti 1+6 ja 12 kärkkäriä.

 

Jussittarien peli kulki vahvasti alusta asti. Tilannetta saatiin hyvin, kun kärki kulki mallikkaasti. Aino-Kaisa Mantere löi avausjuoksun. Ajotilanteeseen lyömään asettui Saara, joka löi ensimmäisellä hienosti väliin ja kotiin kirmasi Laura Kerola. Toisella Saara paukautti kakkospuolelta komeasti läpi 1+2 ja tilanne 5-0 kotijoukkueelle. Avausjakso SMJ:lle 7-2.

- Olimme valmistautuneet hyvin peliin. Jaksojen alut olivat meille tärkeät ja päästiin niissä hyvin peliin kiinni. Se kantoi molempien jaksojen loppuun asti, Saara kommentoi pelin jälkeen.

 

Tänään pelissä tuli onnistumisia laajalla rintamalla. Koko joukkue olisi ansainnut palkinnon. Kakkospalkittu Laura Kerola pelasi kauden parhaan sisäpelinsä 100 % kärkilyöntitehoilla. Netta Rummukainen meni hienosti kentälle ja pelasi varman kopparipelin yhdessä Linda Viidan kanssa. Leena Sippola kesti hienosti kakkosvahtina Mansen kovasti yrittäessä palloa Antin monttuun.

 

Myös pelinjohtaja Mikko Hylkilä oli tyytyväinen: "Voitto Lapuasta oli tärkeä ja vapautti paljon tekemistämme. Meidän pelimme oli nyt ensimmäistä kertaa koko kaudella hyvin tasapainossa, olimme hyviä sekä sisällä että ulkona."

 

Myös vieraiden pelinjohtaja Jarkko Pokela antoi täyden tunnustuksen Maila-Jusseille: ”Vaikka olisimme pelanneet paremminkin, olisi SMJ siltikin voittanut ottelun.”

 

Jussittaret matkaavat keskiviikkona Lappeenrantaan Pesäysien vieraaksi.


Takaisin uutisiin