Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Otteluennakko SMJ -Pesäysit


14.05.2017

Jussittarien avauksessa 2017 Halli-SM hopeamitalistit vastassa

 

Naisten Superpesiksen kausi alkaa sunnuntaina Seinäjoella Ilkka -Areenalla. Vastaan asettuu viime vuodesta huimasti vahvistunut Pesäysit Lappeenrannasta. Pesäysit voitti hopeaa talvella hallissa kaataen mm. suomenmestarit Kirittäret puhtaasti 2-0.

 

Seinäjoen Maila-Jussit – Pesäysit, Lappeenranta, sunnuntaina 17.00 Seinäjoella

 

Viimeisimmät pelit:

Jussittarille kyseessä on avausottelu. Pesäysit pelasi lauantaina kauden avausottelun Lappajärvellä ja ottelu päättyi Pesäysien voittoon 0-2 (2-3, 2-6)

 

Joukkueiden muutokset:

SMJ sai joukkueeseen rutkasti lyöntivoimaa, kun Saara Suomalainen ja Taru Finnilä liittyi syksyllä joukkueeseen. Taitava linjapelaaja Laura Kerola ja ketterä ulkopelaaja Susanna Ojala vahvistavat ulkopeliä. Kokenut Tanja Tuomela tuo monipuolisuutta sisäpeliin ja varmuutta ulkopeliin.

 

Pesäyseissä on ollut myös runsaasti muutoksia. Suurin kaappaus oli Noora Patrikainen Jyväskylästä. Viime kauden mestarijoukkueen kapellimestari ja vuoden lukkariksi valinta osoittavat Nooran olevan Superin huippuja. Pesäyseissä ”Norppa” saa myös sisäpelissä ison roolin, joten se tuo varmasti uutta virtaa myös lukkarityöskentelyyn. Puna-Mustien kasvatti Anna Hellsten siirtyi Viinijärveltä vahvistamaan Pesäysien jokeriosastoa.

 

 

Kotijoukkue:

Kotijoukkueen pelinjohtaja Tero Tuomela odottaa luottavaisena kauden avausta.

- Innolla odotetaan ensimmäistä peliä. Kelikin näyttää olevan ihan hyvä sunnuntaina. Pesäysit on kova porukka ja töitä täytyy tehdä, että pinnoja tulee. Ennustan vähäjuoksuista ottelua. Mukava päästä vihdoin aloittamaan kausi, jatkoi Tero,

 

Vierasjoukkue:

Pelinjohtaja Ville Lantta nautti myös kauden aloituksesta.

-  Hienoa päästä taas pelaamaan. Avauspelistä Lappajärvellä tuli täydet kolme pinnaa. LaVe pelasi hyvin, mutta paljon meidän pitää parantaa peliä, että Ilkka-Areenalta pinnoja saadaan sunnuntaina. Hallista saimme hopeaa, mutta ulkona on taas aivan eri pelit. Me pelataan koko joukkueella ja se tulee olemaan meidän vahvuus kesän aikana. Pelaaminen on kivaa, kommentoi Ville lopuksi.

 

 

Taisteluparit:

Niina Härkönen Noora Patrikainen. Molemmat lukkarit ovat Superin pelinjohtajien veikkauksia jopa vuoden lukkareiksi.

 

Niina Härkönen                Noora Patrikainen

 -

 

 

Tero Tuomela                                  Ville Lantta

Tero Tuomela 

 

 


Takaisin uutisiin