Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Roosa Hussa jatkaa tulevat kaksi kautta Jussittarissa!


11.09.2019

Seinäjoella kaksi kautta viihtynyt Roosa Hussa jatkaa Jussittarissa myös tulevat kaksi kautta. Linjasta paikkansa löytäneelle Roosalle jäi viime kaudesta positiivinen fiilis;

  • Tavallaan tuntui, että kausi jäi hieman kesken. Otettiin joukkueena kauden mittaan suuria askelia eteenpäin, mutta viimeinen steppi jäi sitten kuitenkin otttamatta. Otetaan se sitten ensi kesänä entistä isompana, Hussa toteaa päättäväisesti.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on tyytyväinen Hussan jatkoon;

  • Roosa otti menneen kauden aikana monella tasolla isoja loikkia eteenpäin. Ulkopelissä hän hyppäsi ennakkoluulottomasti uuteen rooliin ja hoiti sen täydellisellä dominanssilla, Kuusisto paaluttaa.
  • Monipuolisena ja taitavana sisäpelaajana Roosa oli pelinrakentelumme avainpelaajia. Hienoa päästä jatkamaan yhteistä työntekoa tulevaisuudessakin!

Oulaisista lähtöisin oleva Hussa aloitti syksyllä opinnot Seinäjoella ja tämä varmasti helpottaa kauteen valmistautumista.

  • Nyt pääsen harjoittelemaan joukkueen kanssa laadukkaasti myös arkisin, kun ei tarvitse enää olla ”matkapelaaja”. Tätä kautta uskon, että pystyn kehittämään itseäni parhaiten, Roosa päättää.

 

Lakeus Office Oy:sta Roosa Hussan kummiyritys!

Samassa yhteydessä on upeaa kertoa, että Lakeus Office Oy jatkaa myös tulevaisuudessa yhteistyökumppaninamme! Lakeus Officesta löydät it-laitteet ja toimistotarvikkeet nopeasti ja luotettavasti! Eri muodoissaan jo vuodesta 1992 toimineen Lakeus Officen puoleen voit kääntyä esim. monitoimilaitteiden, maksupäätteiden, kassajärjestelmien tai vaikka huolto- ja asennuspalveluiden tiimoilta.

  • Olemme mielellämme mukana tukemassa nuorta ja kehittyvää joukkuetta eteenpäin toteaa, toteaa Jorma Söyrinki Lakeus Office Oy:n puolesta.

Myös SMJ:n myyntipäällikkö Mikko Vatanen myhäilee tyytyväisenä;

  • Lakeus Office on perinteinen Seinäjokinen kuten mekin. Hienoa jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan!

 

Lakeus Office Oy palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8-17 osoitteessa Kauppaneliö 12.

Kotisivut löydät osoitteesta www.lakeusoffice.fi.

 

Tervemenoa ammattilaisten palveltavaksi!


Takaisin uutisiin