Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

SMJ T00 nousi voittoon


06.06.2016

C-tyttöjen leirikarsinnan paikalliskamppailu SMJ T00-NJ T00 tarjosi jännitystä koko rahan edestä. Kahden tasaisen ja toisilleen tutun joukkueen välinen ottelu päättyi kotijoukkueelle 2-0 (3-2, 8-6).

Ekalla jaksolla ei juoksuilla juhlittu. NJ johti kahden vuoron jälkeen 0-2. Ensimmäisen löi Maria Sveholm ja toinen tuli harhaheitolla Sanna Peltomäen kipittäessä kotiin. Kolmannen lopussa SMJ tasoitti 2-2. Lyöjänä Saana Vuolle ja toinen tuli harhalla.

Jakson ratkaisu tuli neljännen lopussa, kun Janniina Pellonpää löi komean välilyönnin ja Aada Nurmela ehti helposti kotipesään. Jakso näin Jusseille 3-2

 

Toinen jakso alkoi taas nurmoolaisten heiluttaessa tahtipuikkoa. Tauolla Lillin Riku oli keksinyt lääkkeet Jussien ulkokenttää vastaan. Kahden vuoron jälkeen taulululla oli tylyt lukemat 0-6 ja osa yleisöstä alkoi odotella supervuoroa.

 

Jussi-pelaajat Okkosen Niinan ja Petterin johdolla olivat toista mieltä. Kolmannessa vuorossa kavennus 2-6 ja NJ jäi juoksuitta.

Neljännessä vuorossa alkoi tapahtumaan. Ensin Siiri Peltola kotiutti Maija Siltalan lukemiksi 3-6. Noora Rantala löi kakkosrajasta läpi ja takatilanne oli jälleen päällä. Jatkoa seurasi kun Petra Kerola löi kakkosjatkeelle ja kotiin juoksi Janniina Pellonpää, lukemat 4-6. 

 

Ottelun ratkaisijaksi nousi Anja Lähdemäki, joka paukutti kakkoskopparin tontilta 1+2. Anja toi vielä tuplajuoksun, kun Vilma Kupari viimeisteli tilanteeksi 8-6. Kun Nurmo ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut tasoittavalla juoksuja, meni koko ottelu SMJ:lle 2-0.

Ottelussa palkittiin vieraista vahvan ulkopelin pelannut Sanna Peltomäki ja kolme juoksua lyönyt Maria Lilli. Kotijoukkueen palkitut olivat hienosti pelannut Saana Vuolle ja 1+2 lyönyt Anja Lähdemäki.

 

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Skaala-Areenalla 3.7. klo 16.00.

Sarjataulukko


Takaisin uutisiin