Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

SMJ:n ulkokenttä reikäjuustoa


15.06.2017

 

 

SMJ:n ulkokenttä reikäjuustoa

 

Ilkka / Paavo Eloniemi

 

Seinäjoen Maila-Jusseista ei ollut naisten Superpesiksessä Oulun Lipon kaatajaksi kummallekin joukkueelle merkityksellisessä ottelussa, sillä kumpikin joukkue havittelee paikka pudotuspeleihin ja jopa mahdollista kotietua.

Oulu nappasi käytännössä etulyönnin heti kummankin jakson alussa, ja seinäjokelaisten usko omiin mahdollisuuksiin alkoi rakoilla. Oulu vei pelin 2–0 (6–2, 7–1).

– Oulu oli monta astetta parempi ja täryjyrän alla oltiin, Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela tuskaili.

– Tämä oli kesän huonoin peli meiltä niin sisällä kuin ulkona. Oulu sai molempien jaksojen alkuun läpilyönnin ja hengen päälle. Tuntuu siltä, että meidän peli menee jostain syystä väkinäiseksi, kun tulosta ei tule hyvästä yrittämisestä huolimatta. En tiedä ainakaan näin heti, mistä tämä johtuu. Lauantaina on vastassa Lapua kotona, ja siihen otteluun joukkueen on sytyttävä toisella tavalla, Tuomela lisäsi.

Seinäjoen ulkopeliä kuvaa hyvin se, että kolme oululaispelaajaa pääsi kiertämään kunnarin lyöntinsä jälkeen jokeri Eveliina Lämsän (1+3/1) kerätessä suurimmat tehot. Maila-Jusseista ykköspalkittu Kaisaleena Rautakorpi keräsi kymmenen kärkilyöntiä ja kiersi päälle kunnarin iskettyään läpilyönnin tyhjään kenttään. Vieraiden muut juoksujen lyöjät olivat Laura Rajahalme sekä Saara Suomalainen.

Oulun paremmasta sisäpelistä kertoo paljon se, että kotijoukkue loi 24 kolmostilannetta seinäjokelaisten kahdeksaa vastaan. Samaa rataa kulkivat kärkilyönnit, joita oululaisille merkattiin 49 ja vieraille 33. Eikä Maila-Jussien tilannetta helpottanut yhtään se, että joukkueen oli vaikea saada aikaan peräkkäisiä onnistumisia.

 

 


Takaisin uutisiin