Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Seinäjoen Maila-Jussit ja Henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works merkittävään yhteistyöhön!


18.02.2020

 

Seinäjoen Maila-Jussit ja henkilöstövuokrausalan kovin kasvaja Bolt.Works Oy ovat solmineet 2 vuotisen yhteistyökumppanuus sopimuksen. Sopimus sisältää myös option kolmannesta vuodesta.

 

Timo Hakkarainen, yksi Bolt.Worksin perustajajäsenistä odottaa innolla uutta yhteistyötä. Vahvaksi urheilumieheksi tunnustautuva Hakkarainen kertoo Seinäjoen Maila-Jussien olleen luonnollinen ratkaisu kumppaniksi Etelä-Pohjanmaan alueella;

  •  Aloitimme Seinäjoella toiminnan vuoden 2019 aikana ja halumme on näkyä vahvasti niin valtakunnallisesti kuin myös paikallisella tasolla. Itse urheilumiehenä tunnistan minkälainen brändi on Seinäjoen Maila-Jussit ja Mikko Vatasen kanssa alas istuttuamme hommat lähti rullaamaan heti oikeaan suuntaan. Tulemme näkymään näkyvästi niin ottelutapahtumissa kuin peliasuissakin tulevana kesänä. Jatkossa tavoite on saada tätä kautta ns. ovia auki Etelä-Pohjanmaalla ja verkostoitua yhteistyön avulla uusiin suuntiin. Maila-Jussien yritysyhteistyökumppanit toivomme tapaamme kesän aikana ja pääsevämme tekemään yhteistyötä mukana olevien yritysten kanssa.
  • Olemme toimialamme vahvin orgaaninen kasvaja ja tulevaisuuden tavoitteemme on haastaa alan suurimpia toimijoita, kuten selkeää markkinajohtajaa Baronaa. Tämä vaatii panostuksia valtakunnallisesti ja tämä yhteistyö on yksi näkyvä osa sitä, kertoo Hakkarainen.

 

Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on luonnollisesti tyytyväinen uudesta kumppanista;

  • Bolt.Works näkyy tällä hetkellä kansallisesti mm. urheilun puolella isosti. Lisäksi yhtiö on ollut positiivisesti huomattavissa muissakin medioissa, joten tarinaa tästä kasvavasta yrityksestä riittää.  Onhan se upeaa päästä tekemään sekä jalostamaan yhteistyötä sellaisen firman ja ihmisten kanssa, joille urheilu näyttelee suurta osaa elämässä, Vatanen kertoo tyytyväisenä.

 

Bolt.Worksin tilat Seinäjoella sijaitsevat Ideaparkissa. Henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works yhdistää työt ja tekijät uudella tavalla. Bolt on vahva työllistäjä rakentamisen, teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöhuollon toimialoilla. Tervetuloa poikkeamaan rohkeasti toimistollamme vaikkapa kahvin merkeissä. Lisää tietoa toiminnastamme ja yhteistiedoistamme löydät osoitteesta www.bolt.works

 


Takaisin uutisiin