Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Seinäjoen Maila-Jussit ry on perustanut SMJ MyLife-rahaston tukemaan vähävaraisten perheiden lasten pesäpalloharrastusta!


19.12.2019

Seinäjoen Maila-Jussit ry on perustanut SMJ MyLife-rahaston.

 

Rahaston tarkoituksena on tukea seuran vähävaraisten perheiden lasten pesäpalloharrastusta. Kuten rahaston nimikin kertoo on jokaisella lapsella ja nuorella ainutlaatuinen elämä, jota Seinäjoen Maila-Jussitkin haluaa arvostaa.

 

Pesäpalloharrastus ei ole lajeista kallein, mutta jokaisen lajin harrastaminen kuitenkin maksaa. Yksikään perhe ei valitse omaa taloudellista tilannettaan vaan vähävaraisuuteen voivat vaikuttaa monet asiat, kuten vanhempien äkillinen sairastuminen, työttömyys, mielenterveysongelmat tai lomautukset.

 

Lapsen ja nuoren into pesäpallokentällä ja ilo joukkueen jäsenenä olemisesta on käsin kosketeltava. Seinäjoen Maila-Jussit haluaa kannustaa lapsia ja nuoria pysymään pesäpalloharrastuksen parissa perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta.

 

Pesäpalloharrastus tukee lapsen ja nuoren itsetunnon kehitystä sekä sosiaalisia taitoja. Jokaisella joukkuepelaajalla on joukkueessa arvokas tehtävä, että joukkue voi pelata joukkueena!

 

Meillä kaikilla on mahdollisuus olla mukana tukemassa Seinäjoen Maila-Jussien vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten unelmaa pelata pesäpalloa ja olla osa joukkuetta juuri sellaisena kuin on, arvokkaana joukkueen jäsenenä.

 

Tämän rahaston avulla Seinäjoen Maila-Jussit ry saa jatkettua monen lahjakkaan lapsen ja nuoren harrastusta, joka ei olisi taloudellisesti muuten mahdollista.

 

Kiitos, kun välität!

 

Saaja: SMJ MyLife-rahasto

Tilinumero: FI21 4108 0011 0565 49

 

Rahaston säännöt lisätään kotisivuille lähiaikoina!


Takaisin uutisiin