Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Susanna Ojala jatkaa Jussittarissa!


20.11.2019

 

Jalasjärven Jalaksen kasvatti, mutta viimeiset kolme kautta Jussittaria edustanut Susanna Ojala jatkaa joukkueessa myös tulevaisuudessa. Ulkopelissä siepparin tontilla viihtyvän Ojalan jatkosopimuksen pituus on kaksi vuotta.

  • Viime kaudella otettiin isoja kehitysaskelia eteenpäin jokainen yksilönä, mutta myös joukkueena niin fyysisellä, pelillisellä kuin henkiselläkin puolella. Kesän peleissä nautin henkilökohtaisesti tähän mennessä kaikista eniten pelaamisesta. Kauden lopusta jäi kuitenkin niin sanotusti hieman hampaankoloon, kun tasainen puolivälieräsarja meni Manse PP:lle. Ensi kaudella ollaan varmasti taas valmiimpia ottamaan seuraava askel joukkueena eteenpäin, Susanna puntatoi.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on tyytyväinen Ojalan jatkosta;

  • Tämän naisen asenne on täyttä terästä, josta monella olisi paljon opittavaa. Tekee kaikki asiat just eikä melekehen! Sussu pelasi vahvan kauden siepparin tontilla, muodostaen yhdessä Liinun kanssa yhden sarjan kovimmista etukentistä. Sisäpelissä etenijän roolissa taaseen mätkii pystäriä kovalla prosentilla väliin. Nuori pelaaja, jolla valtavasti kehittymismahdollisuuksia tulevaisuudelle, Kuusisto lataa.

Ojala kertoo todella viihtyvänsä nykyisen pelinjohdon alaisuudessa sekä Seinäjoen Maila-Jusseissa;

  • On hienoa, että Antti ja Juho molemmat jatkavat pelinjohdossa. Heidän valmennuksessaan koen kehittyvänä urheilijana parhaalla mahdollisella tavalla. Koko joukkueen kanssa ollaan päästy jo kahden leiriviikonlopun verran touhuamaan yhdessä ja kolmas leiriviikonloppu siintää edessäpäin!

 

  • Maila-Jusseissa urheilijan on hyvä olla! Seura haluaa kehittää toimintaa koko ajan eteenpäin. Joukkueessa tunnen oloni kotoisaksi, joten on äärimmäisen hienoa jatkaa Jussittarissa jo neljättä vuotta peräkkäin. Omat tavoitteet tulevalle kaudelle urheilijana on korkealla ja aion kehittää itseäni koko ajan paremmaksi ja paremmaksi pesäpalloilijaksi. Tätä kautta tuon täyden panoksen joukkueen menestykseen eteen pelaamalla elämäni parasta pesistä, Susanna kertoo päättäväisesti.

 

K-Supermarket Seinäjoki Susanna Ojalan kummiyritykseksi

Seinäjoen keskustassa sijaitseva K-Supermarket Seinäjoki jatkaa Jussittarien yhteistyökumppanina myös tulevaisuudessa. Jo viime kaudella hyvin toiminut yhteistyö saa jatkoa siten, että keskustan monipuolisin ruokakauppa K-Supermarket Seinäjoki toimii Susanna Ojalan kummiyrityksenä. K-Supermarketista on ollut mittaamaton apua Jussittarien eväsasioissa ja nämä asiat ovat myös tulevaisuudessa kunnossa. Yhteistyö laajenee tulevaksi kaudeksi ja Jussittaret ovat mm. ikkunanpesu kökässä tulevana lauantaina mukana.

  • On hienoa olla tukemassa nuoria innostuneita, tavoitteellisia ja päättäväisesti eteenpäinpyrkiviä naisia. Susannan asenne, tekemisen meininki ja pitkäjänteinen tavoitteellinen halu itsensä kehittämiseen sopii yrityksemme arvoihin hyvin ja olemmekin enemmän kuin tyytyväisiä voidessamme olla Susannan kummiyritys ja uskomme yhteistyömmekin sujuvan loistavasti, K-Supermarket Seinäjoen kauppias Mika Lähteenmäki ja toivottaa samaan hengen vetoon tsempit Jussittarien tulevaan kauteen!

Myös Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen:

  • Jo viime kaudella Jussittaret ovat erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyöhön. Onneksi löysimme yhteisen sävelen myös tulevaisuuden osalta ja on hieno päästä toteuttamaan erilaisia tempauksia yhdessä keskustan monipuolisimman ruokakaupan kanssa.

K-Supermarket Seinäjoki sijaitsee osoitteessa Puskantie 13. Se palvelee asiakkaitaan maanantaista-lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 11-21.


Takaisin uutisiin