Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Tanja Tuomela vahvistaa SMJ:tä


07.02.2017

Teksti: ILKKA/ANTTI VAINIO, SEINÄJOKI

Kuva: Seinäjoen Maila-Jussit

 

Naisten Superpesiskauteen valmistautuvan Seinäjoen Maila-Jussien kokoonpano on muuttunut hieman syksystä.

Viime kauden joukkueesta Anuliisa Rautakorpi ja Vilma Leinonen ovat jääneet sivuun. Uutena pelaajan ryhmään on liittynyt Tanja Tuomela .

Kahdeksan kautta Ylihärmän Pesis-Junkkareissa pääsarjaa pelannut Tuomela, 29, oli viime kaudella nostamassa Lappajärven Veikkoja Superpesikseen.

– Kahden runkopelaajan lopettaminen oli meille mietinnän paikka, mutta toisaalta tällaiset asiat tuovat joukkueen myös uutta virtaa, manageri Tapio Ristilä miettii.

Tuomela tuo kokemuksellaan osaamista SMJ:n takakentälle. Leinosen paikalle polttolinjalle on taas nousemassa Raumalta tullut Laura Kerola .

– Saimme vahvistukset juuri niille pelipaikoille, joille tarvitsimme. Myös uudet lyöjäjokerit Saara Suomalainen ja Taru Finnilä ovat näyttäneet hyviä merkkejä harjoituspeleissä. Tavoite on edelleen olla ensi kesänä neljän joukossa, Ristilä tähdentää.

 

Viikonvaihteessa Seinäjoki Areenassa on vuorossa naisten SM-hallisarjan alkuturnaus, jossa SMJ kohtaa lauantaina Porin (klo 11) ja Kempeleen (klo 18.30). Lisäksi pelataan miesten alkulohkon ottelut Alajärvi–Vimpeli (la klo 13.30) ja Seinäjoki–Alajärvi (su klo 15).

 

 


Takaisin uutisiin