Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Viikon peli: Viinijärvi vahvistuneen Seinäjoen vieraaksi


10.05.2016

Viikon peli: Viinijärvi vahvistuneen Seinäjoen vieraaksi

Naisten Superpesis käynnistyy kolmen ottelun voimin. Viikon pelin lisäksi taistelupareina ovat Kirittäret ja Pesä Ysit sekä Kajaani ja Kempele.

 

Seinäjoen Maila-Jussit - Viinijärven Urheilijat, keskiviikkona 11.5. klo 18.00 Ilkka Areenalla

Seinäjoen Maila-Jussit keräsi viime kaudella 15 pistettä, ja oli sarjassa kymmenes. Alkavaan kauteen Maila-Jussit lähtee selvästi vahvistuneena ja edellistä vuotta suuremmin odotuksin. Jukka Peltoniemenlopetettua pelinjohtajaksi nousi viime kauden kakkospelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Maila-Jussit sai joukkueeseensa muutaman kovan luokan vahvistuksen. Lopettaneen Krista Tyynelänpaikan lukkarina täyttää Viinijärven Urheilijoista siirtynyt kolminkertainen Itä-Länsi -lukkari Niina Härkönen. Vaihtolyöntivoimaa joukkueeseen tuo Porin Pesäkarhuista tullut Vilma Leinonen sekä lyöntivoimaa Kankaanpään Mailassa viime kaudella 41 juoksua iskenyt lyöjäjokeri Piritta Kärnä. Lapua Virkiän mestarijoukkueen kolmosvahti Riina Kerola vahvistaa polttolinjaa samoin Kankaanpään Mailassa viime kaudella pelannut Silja Syrjälä.

 

Tyynelän lisäksi viime kauden joukkueesta ovat poissa Salla PollariNiina Adler ja Elisa Järvenpää.

 

Joukkueiden tilanne:

 

Kotijoukkue:
Seinäjoen Maila-Jussit lähtee tavoittelemaan play off -paikkaa ja sijoja 4-6. Joukkueen managerin Tapio Ristilän mukaan tavoite on realistinen, sillä uudet pelaajat ovat tuoneet paljon lisää virtaa joukkueeseen.

 

- Odotan läpimurtoa Silja Syrjälältä, jonka on ihan hirmuinen harjoittelija. Myös lukkari Niina Härkönen tuo etukentälle kunnon säpinää. Joukkue on myös yksi sarjan nopeimmista ja siksi yllätysvalmis, Ristilä summaa.

 

Vierasjoukkue:
Viinijärven Urheilijat on täysi kysymysmerkki, sillä joukkue uudistui lähes täydellisesti. Viime vuoden pelaajista mukana on ainoastaan Petra Hussa. Antti Yli-Saunamäen paikan pelinjohtajana perinytMikko Pirhonen on takavuosien jussikurittaja miesten peleistä. Suurin jännite keskiviikon pelissä lieneekin pelinjohtajien välillä.

 

Otteluparin kuumin pelaaja:
SMJ:n lukkari Niina Härkönen pelasi viime kaudella vieraiden riveissä ja nostelee nyt Jusseissa.

 

Taisteluparit:
Joukkueiden pelinjohtajat Jari Mäkelä ja Mikko Pirhonen. Molemmat ovat tuoreita voimia superin pelinjohtajina.

Teksti: Erkki Valtamäki / SMJ

Tiesitkö, että Veikkauksen tuotoilla mm. rakennetaan kenttiä, uusitaan pelialustoja ja tuetaan pesäpallon harrastamista seuroissa? Kiitos siitä kuuluu kaikille Veikkauksen pelien pelaajille. Kiitoksena otteluun saapuneiden kesken arvotaan lippuja Itä-Länsi otteluun. Lisäksi nyt on mahdollisuus osallistua huikean pesäpallo-baseball matkan arvontaan New Yorkiin, osoitteessa www.veikkaus.fi/pesis


http://www.pesis.fi/superpesis/uutiset/?x3304291=22337749


Takaisin uutisiin