Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Ylempi jatkosarja kutsuu


22.07.2018

SMJ selvitti tiensä ylempään jatkosarjaan voittamalla Lappajärven Veikot puhtaasti 2-0. Peli alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin, kun Aino-Kaisa Mantere ja Saara Suomalainen löivät Laura Nurmelan ja Laura Kerolan kotiin. Heti toisen vuoron aloittavalla Lappajärvi yllätti kakkospuolen ja Roosa Aho kiersi kunnarin arvoisesti. Lappajärvi löi vuorossa vielä yhden juoksun ja tilanne oli nopeasti 2-4.

 

Loppujakso oli ulkopelin osalta hyvää ja Aino-Kaisan hyvä lyöntivire piti Jussittaret mukana taistelussa ylemmästä jatkosarjasta. Ensin toisen lopettavalla tasoitus 3-4 ja viimeisessä vuoroparissa Aissu kotiutti ensin oppikirjanmukaisella kotiutuskoukulla, jonka jälkeen vapaa lyönti kolmosluukusta läpi ja Jussittaret pääsivät juhlimaan jaksovoittoa ja pääsyä ylempään jatkosarjaan.

 

Toinen jakso oli melko hallittu esitys ulkopelin pitäessä ja juoksut tulivat kaikki eri pelaajien mailasta: Aino-Kaisa, Riina Kerola, Roosa Hussa ja Saara onnistuivat kotiutuksissaan ja toisen jakson voitto kirjattiin 4-0.

 

Ykköspalkinnon arvoisesti pelasi Aino-Kaisa Mantere, kakkospalkinnon pokkasi hyvää vaihtopeliä suorittanut ja kaksi juoksua tuonut Laura Nurmela. Muita tehonaisia olivat neljä juoksua tuonut Laura Kerola ja kolme juoksua tuonut Netta Rummukainen.

 

Kuva: Marja Mäkelä 

 

Tilastot


Takaisin uutisiin