Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Antti Kuusisto on Maila-Jussien naisten uusi pelinjohtaja


13.09.2018

SMJ jatkaa vahvaa panostusta naisten Superpesikseen. Uudeksi pelinjohtajaksi ja valmentajaksi on valittu Antti Kuusisto. Pelaamisen lopettava Antti on miesten pesäpallon Suomen mestari ja moninkertainen mitalisti. Antti on 11-kertainen Itä-Länsi-pelaaja ja yli 2000 pesispörssipisteen mies ja pelasi 2018 Superpesiksessä 20. kauttaan.

 

 Liikunnanopettajana Seinäjoella työskentelevä Antti on kouluttautunut pesäpallon lajivalmentajaksi ja on aikaisemminkin ollut Maila-Jussien naisten lajivalmentajana.

 

Jussittaret sijoittui kaudella 2018 viidenneksi heti neljänneksi tulleen Lapuan Virkiän jälkeen. Antin tavoitteena on nostaa sijoitusta montaa pykälää ylöspäin. Joukkueen rakentaminen etenee hyvää vauhtia.

 

Tässä Antin ensiajatuksia tulevasta:

 

"Toisen elämänvaiheen päättyminen tarkoittaa uusien mahdollisuuksien avautumista. Nyt kun oma peliura tuli syksyllä päätökseen, niin se antaa mahdollisuudet kokeilla jotain sellaista, mihin aika ei aikaisemmin vain yksinkertaisesti ole riittänyt. On hienoa lähteä mukaan tähän projektiin ja päästä kokeilemaan omien siipieni kantavuutta valmennus -ja pelinjohtopuolella"

 

"SMJ on ehkä kaikkein tunnetuin pesäpalloseura pitkien perinteiden ja menestyksekkään historiansa ansiosta. Koen olevani äärimmäisen etuoikeutettu, kun pääsen mukaan näin hienoon organisaatioon. Erityisen ilahduttavaa on se, että seuran junioritoiminta on kaikilla mittareilla mitattuna valtakunnan ehdotonta eliittiä. Tulevaisuuden pelaajatuotanto pitäisi siis olla melko hyvin turvattuna. Omat lapsenikin pelaavat SMJ:n junioreissa ja nyt iskäkin saa pukea saman seuran värit päälleen jatkossa"

 

"Seuraavaksi lähdetään kokoamaan seurajohdon kanssa ensi vuoden joukkuetta ja haetaan myös valmennustiimiin tarvittavat vahvistukset. Hieman on perhosia mahassa, mutta niin pitääkin! Tästä alkaa uusi mielenkiintoinen matka… "


Takaisin uutisiin