Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Juho Luoman kooste 6. leiriviikonlopusta!


27.01.2020

Tämän kauden kuudes ja kalenterivuoden toinen leiriviikonloppu starttasi perjantaina lajiharjoituksella Seinäjoki Areenan A-hallissa. Allekirjoittaneella ja 1. pj Antilla oli selvät sävelet tämän leirin tavoitteisiin lajin osalta. Keskiössä oli sisäpeli ja sen osalta tietyt osa-alueet, joita halusimme pelissämme kehittää. Harjoituksessa tapahtui paljon hyviä asioita ja me valmennuksessa saimme paljon tietoa siitä, missä tällä hetkellä mennään. Harjoituksen päälle pidimme vielä palaveria samaisessa hallissa. Palaverissa pyöri samat aiheet, kuin harjoituksessakin. Pelaajat pääsivät palaverin aikana tekemään paljon ryhmätöitä. Tämän lisäksi palaverissa näyttäytyi meidän valmennuksemme kolmas jäsen Jere Lilli. Jere tulee auttamaan minua ja Anttia valmennuksessa ja hänen virallinen nimikkeensä taitaa olla videoanalyytikko. Hieno nimike.. Ja tervetuloa Jerelle!

 

Lauantaina suuntasimme Kuortaneen loistaviin puitteisiin. Ohjelmassa oli välitestit, lajiharjoitus ja lisää palaveria. Testasimme erilaisia hyppyjä, keskivartalon voimatasoja, nopeutta (30m) ja nopeuskestävyyttä. Minua ilahdutti erityisesti joukkueemme juoksunopeus. Monet pelaajat rikkoivat omia ennätyksiään ja uskallan väittää, että Jussittarien tossut eivät ole koskaan aikaisemmin kulkenut lujempaa. Samalla uskallan myös väittää, että meillä on naisten Superpesiksen nopein valmennusjohto. Testien jälkeen söimme lounasta, jonka jälkeen pidimme palaveria. Palaverissa käsittelimme henkistä puolta. Tällä kaudella teemme yhteistyötä mentaalivalmentaja Minna Marshin kanssa, joka pitikin tämän kyseisen palaverin internetin välityksellä. Täytyy sanoa, että kyseessä on todella rautainen ammattilainen. Olen luottavainen, että otamme tälläkin puolella valtavia steppejä eteenpäin kauden mittaan. Päivän päätti lajiharjoitus Kuortaneen I-mediat Areenalla. Teemana oli edelleenkin ne tietyt sisäpelin osa-alueet. Edeltävän päivän palaveri ja hyvin nukuttu yö olivat ilmeisesti tehneet tehtävänsä, sillä kehitystä oli selvästikin tapahtunut. Olimme valmennuksessa erityisen tyytyväisiä tähän harjoitukseen.

 

Leirin kruunasi sunnuntaina pelattu harjoitusottelu Lapuan Virkiää vastaan, mikä pelattiin Lapualla. Sen enempää peliä analysoimatta se päättyi 2-0 lapualaisille jaksojen mennessä 7-6 ja 10-1. Lopputulos ei tietenkään ollut toivottu, minkä pystyy toteamaan esimerkiksi päästettyjen juoksujen sarakkeesta. Tästä huolimatta saimme paljon positiivisia asioita matkaamme myös tästä harjoitusottelusta. Nämä asiat menevät suoraan Jussien pussiin, kuten lukkarimme Johanna Karjanlahti luultavasti asian ilmaisisi. Esimerkiksi leirillä keskiössä olleet sisäpelilliset teemat menivät hurjasti eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti!

 

Juho Luoma, 2. pelinjohtaja Jussittaret.


Takaisin uutisiin