Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Junnutiimin kuulumisia


25.03.2017

 

Talvikausi alkaa lähentyä loppuaan ja joukkueet odottavat jo malttamattomasti pääsyä ulkokentille. Tässä pientä yhteenvetoa talvikauden tapahtumista ja kurkistus tulevaan kesään ⚾

 

Junnutiimi uudelleenorganisoitui viime syksynä. Nyt mukana on edustus jokaisesta viime kesänä sarjassa olleesta joukkueesta 2005-ikäluokasta alaspäin. Puheenjohtajana toimii Jussi Järvinen ja muut jäsenet ovat Mikko Hylkilä, Juha-Pekka Soini, Jukka Marttala, Sanna Marttala, Matti Kujala, Taru Ruohoniemi, Suvi Soini, Pasi Saarinen, Petri Saarinen ja Merja Valkama.

 

Talven ehdoton kohokohta on ollut maanantaisin Seinäjoki Areenalla pelattu Naperosuper. Tämä Hylkilän Mikon idea osoittautui aivan loistavaksi keksinnöksi, jota on ihailtu pesispiireissä ympäri Suomen! Pelejä pelattiin kolmella kentällä kolmen tunnin ajan yhteensä yhdeksänä maanantaina, ja näin saatiin talvikaudelle monta peliä sekä pelaajille että aloitteleville tuomareille. Peleissä nähtiin apuvalmentajina myös Maila-Jussien ja Jymy-Jussien edustuksen pelaajia, jotka laittoivat itsensä likoon kiitettävällä tavalla :) Talven pelien ansiosta joukkueet ovat entistä valmiimpia aloittamaan kesän pelikausi. Ja mikä parasta: Me-henki Jussi-yhteisön kesken nousi entisestään :)

 

Talven aikana toteutettiin myös Maila-Jussien valmentajille räätälöity JPVT-koulutus (junioripesisvalmentajan tutkinto). Koulutus pidettiin vähän aikaisemmasta poikkeavalla sapluunalla, ja sekä kouluttaja Sämpy Kivimäki, että koulutettavat olivat erittäin tyytyväisiä. Uskommekin, että uudistettu toimintapa tullaan ottamaan käyttöön jatkossa laajemminkin.

Maila-Jussien lasketteluilta järjestettiin toista kertaa Joupiskalla. Illan aikana rinteessä nähtiin satakunta Jussi-perheen jäsentä. Mukava tapahtuma, joka varmasti tullaan toteuttamaan tulevinakin talvina.

 

Kaksi uutta joukkuetta, T11 ja P10/11, ovat ansiokkaasti aloittaneet toimintansa alkuvuodesta. Sekä näihin uusiin että jo pidempään toimineisiin joukkueisiin mahtuu uusia pelaajia, joukkueiden yhteystiedot löytyvät Maila-Jussien nettisivuilta (www.smj.fi). Junnutiimin mieltä on lämmittänyt erityisesti se, että olemme saaneet valmennustoimintaan mukaan uusia nuoria kasvoja: Eemeli, Tuukka, Jenna, Maija ja Joona. On ollut ilo kuulla pelaajien vanhemmilta asti tulevaa positiivista palautetta näistä nuorista!

 

Junnutiimin organisoimaa toimintaa tullaan näkemään myös kesäkaudella. Kesän Naperosuperia voi alkaa kutsua jo perinteeksi, tulevana kesänä pelejä pelataan jo neljättä kertaa. Toista kertaa järjestettävä seuran sisäinen tekniikkakisa on helatorstaina 25.5. Kaikki osallistujat palkitaan samana päivänä pelattavan Maila-Jussien 85-vuotisjuhlaottelun tauolla. Hieno tapahtuma tulossa, joten kaikki innolla mukaan! Tekniikkakisan loppukilpailu organisoidaan myös Maila-Jussien toimesta, siitä lisätietoa alkusyksystä. Pesiskoulu pyörähtää käyntiin perinteisesti alkukesästä, nyt kuitenkin osittain uudistetulla sapluunalla. Pesiskoulusta lisätietoa lähiaikoina Maila-Jussien facebook- ja nettisivuilla.

Ilmoittautumiset ensi kesän leireille ovat jo käynnissä, ja myös sieltä rintamalta tulee loistavia uutisia: 24 Jussi-joukkuetta on ilmoittautunut leireille. Taitaa olla kaikkien aikojen ennätys valtakunnallisestikin! Kasvua viime vuoden määrään parin joukkueen verran.

 

Hieno pesiskesä siis tulossa, mukavaa kesän odotusta kaikille ja kentillä tavataan!


Takaisin uutisiin