Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Kärnä ratkaisijana


21.07.2016

ILKKA / Jari Hakala
VIINIJÄRVI

 

VIINIJÄRVI–SEINÄJOKI 0–2 (4–5, 2–5)

 

Seinäjoen Maila-Jussit paransi otteitaan koko ajan pelin vanhetessa seinäjokelaisten kolmen pisteen ottelujen voittoputken venyessä komeasti jo neljän ottelun pituiseksi naisten superpesiksessä. Kotijoukkue Viinijärven Urheilijat avasi ensimmäisen jakson vahvasti ja johti kahden pelatun vuoroparin jälkeen kahdella juoksulla. Maila-Jussit käänsi kuitenkin jakson voitoksi kolmannen alussa. Riina Kerola löi vapaalla tasoittavan juoksun ja tilanteen jatkuessa Anuliisa Rautakorpi kumautti jakson voittojuoksun.

 

– Ulkopelissä meillä ei ollut paras päivä, mutta räpylä piti silloin kun sen pitikin ja avausjakson kahdessa viimeisessä vuoroparissa Viinijärvi ei saanut enää juoksuja. Viinijärvi aloitti vahvasti ja teki hyvin tilannetta, mutta onneksi saatiin jakso kotiin, kertasi tyytyväinen Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Toisella jaksolla mentiin seinäjokelaisten komennossa alusta lähtien. Ykköspalkittu Marjaana Keltto löi keskeltä takaa läpi 1+1 ja seuraavat kaksi lähtivät kaikkiaan neljä juoksua lyöneen kakkospalkitun jokerin Piritta Kärnän mailasta. Jaksovoiton kaunisteli Emmi Laine. Toisella jaksolla Viinijärvi sai juoksutilinsä auki vastan neljännen tasoittavalla.

 

– Pystyimme tekemään molempiin jaksoihin viisi juoksua ja kokonaisuuteen pitää olla tyytyväinen. Molemmat joukkueet pelasivat terävää sisäpeliä, mutta toisella jaksolla veimme peliä ja saimme vastustajalle hyvin painetta pitkien sisävuorojen kautta, Mäkelä jatkoi. (Ja.Ha)


Takaisin uutisiin