Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Loukkaantumiset SMJ:n murheena


24.07.2017

 

 

Teksti: Ilkka/Jari Hakala

 

KIRITTÄRET–SMJ 2–0 (7–1, 7–1)

 

Seinäjoen Maila-Jussit on kärsinyt loukkaantumisista, eivätkä seinäjokelaiset ole kahdessa viimeisessä naisten Superpesiksen ottelussa pystynyt haastamaan sarjan kärkipään joukkueita.

Sunnuntaina Jyväskylässä viime kauden mestari Kirittäret teki tuttuun tyyliin tilannetta kärjestä ykköspalkitun Virpi Hukan johdolla. Kirittäret myös kotiutti laajalla rintamalla kuuden pelaajan voimin ottaen selvän voiton. Eniten juoksuja löi neljästi kärjen kotiin lyönyt Vera Vikström.

– Yritimme sekoittaa Jyväskylän sisäpeliä, mutta heidän kärki on kova. Meidän ulkopeli on kärsinyt loukkaantumisista, eikä siitä syystä kestä. Nytkin oli kaksi etukenttäpelaajaa poissa ja Jyväskylä käytti sen hyväkseen rakentamalla palottomia ajoja kärjestä. Lisäksi vastustaja löi palloa väliin hyvillä yksittäisillä lyönneillä, kertasi Maila-Jussien kakkospelinjohtaja Tommi Nivala.

Maila-Jussien lukkarina Niina Härköstä paikkasi toisen pelin peräkkäin Susanna Ojala ja toistamiseen kakkospalkinnon arvoisesti. Emmi Laine sai vastuuta sisäpelissä ja kantoi sen ykköspalkinnon arvoisesti kunnostautuen erityisesti ykköstilanteen purkajana.

Muilta osin sisäpelissä Maila-Jussien ilonaiheet olivat vähissä. Kolmostilanteita koko ottelussa oli vain viisi. Molemmat seinäjokelaisjuoksut löi jokeri Saara Suomalainen.

Keskiviikkona Maila-Jussit päättää runkosarjan kotiottelulla Kempelettä vastaan.

– Se on meille tähän mennessä kauden tärkein peli. Panoksena on paikka ylempään loppusarjaan, Nivala painotti. (Ja.Ha)

 


Takaisin uutisiin