Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussien kotiutus sakkaa


11.06.2017

 

Teksti: Ilkka / Jari Hakala

Kuva: SMJ / Marja Mäkelä

 

KEMPELE – SEINÄJOKI 2–1 (2–1, 1–2, 0–0, 1–0)

 

Seinäjoen Maila-Jussien otteissa naisten Superpesiksen ottelussa Kempelettä vastaan jatkui viime kierroksien trendi kotiuttamisen ollessa seinäjokelaisille nihkeää.

Maila-Jussit sai mukaansa pisteen toisen jakson voitollaan, mutta eväät olisivat olleet paljon enempään ilman kotiutuslyöntien sakkaamista. Maila-Jussit nimittäin rakensi kotijoukkuetta enemmän tilanteita, mutta joutui taipumaan kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

– Pinnakin on tyhjää parempi, mutta kovin paljon paremmin ei olisi tarvinnut onnistua, että peli olisi voitettu. Tietyt asiat pelissä toimivat hyvin, mutta kotiuttamisessa on paljon parannettavaa, painotti pettynyt Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela .

Kempele vei ensimmäisen jakson voiton Eveliina Kestin lyödessä molemmat kotijoukkueen juoksut. Toisen jakson voitto tuli puolestaan Maila-Jusseille kahdella lyödyllä juoksulla. Emmi Laine löi vieraat johtoon ja jaksovoiton varmistaneen toisen juoksun löi Tanja Tuomela.

Supervuorossa Maila-Jussit pääsi kertaalleen yrittämään voittojuoksua. Kempele puolestaan rakensi ajotilanteen, joka kuivui väärän huutoon kaaripelissä. Tiukan ottelun ratkaisseessa kotiutuslyöntikilpailussa MailaJussien ongelma korostui. Vieraat eivät onnistuneet kotiutuksissaan ja voitto ratkesi Kempeleen Heta Rautiaisen lyödessä etenijän kotiin joukkueensa toisena lyöjänä.

– Kun ei itse saatu yhtäkään, niin olihan se aika tekemätön paikka ulkokentälle, kun Kempele pääsi lyömään, Tuomela harmitteli. (Ja.Ha)


Takaisin uutisiin