Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit jatkaa voittoputkessa


17.07.2016

Teksti: ILKKA/Jari Hakala

Kuvat: ILKKA/Jaakko Elenius

 

SEINÄJOKI–VIHTI 2–0 (8–0, 7–1)

 

 

Maila-Jussit tyrmäsi Vihdin molemmilla jaksoilla heti ensimmäisellä lyöntivuorolla. Viisi juoksua jaksojen alkuun vei Vihdiltä puhdin pois. Maila-Jussit hallitsi ottelua niin sisällä kuin ulkona. Vihdin pelinjohtaja Jouni Korkiamäki tyrkyttikin viime kierrosten perusteella seinäjokelaisille jo paikkaa neljän parhaan joukkoon.

 

– Tekeminen on ollut hyvällä tasolla niin harjoituksissa kuin otteluissa ja meillä on hyvä henki joukkueessa. Kärkipäässä on kuitenkin huippukovia joukkueita, emmekä me sillä tasolla vielä ole. Se paikka tulee minkä ansaitsemme, tyynnytteli Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

Maila-Jussit suuntasi lyöntinsä pääsääntöisesti Vihdin kakkospuolelle ja sieltä kotijoukkue paukuttikin kaksi kunnaria. Ensimmäisen jakson ensimmäisen alussa Emmi Laine löi kakkoskopparin edestä 1+2, ja Maila-Jussit meni Laineen kunnarilla jo viiden juoksun johtoon.

Samoin toisen jakson ensimmäisen tasoittavalla kotijoukkueen hyökkäys oli vahva. Kärki Kaisaleena Rautakorpi löi heti alkuun kunnarin tyhjään kenttään kakkospesän takaa. Maila-Jussit pelasi rohkeaa sisäpeliä ja se toi tulosta. Pallot putosivat tarkasti väliin ja näpit olivat hyviä.

 

– Tarkoituksena oli saada vahvat jaksojen alut, niin jatkossa peli on helpompaa. Hyvin rullasi niin sisällä kuin ulkona. Pystyimme rakentamaan tilanteita ja kotiuttajat onnistuivat, summasi Maila-Jussien parhaana Silja Syrjälä.

 

Vihdin sisäpeli oli vaisua. Vieraille tuli useita ykköspaloja ja kolmostilanteita koko ottelussa oli vain yhdeksän. Maila-Jussien sisäpelissä oli jatkuvuutta ja kolmostilanteita kertyi kaikkiaan 28. Ulkopelissä Maila-Jussit otti pallot kiinni ja teki palot tehokkaasti.

 

– Olemme tehneet sisäpelin kanssa paljon töitä ja se oli hyvää. Oli jatkuvuutta ja pääsimme hyvin hyökkäämään, tyytyväinen Mäkelä jatkoi.

Maila-Jusseista juoksuja löi kahdeksan pelaajaa. Jokeri Piritta Kärnä löi kolme. Kaksi juoksua löivät Silja Syrjälä, Laura Nurmela ja Emmi Laine. Kärki Kaisaleena Rautakorpi kiersi kentän neljä kertaa. Kakkospalkittu Vilma Leinonen vei vaihtajana kärkeä hyvin eteenpäin ja toi itsekin kolme juoksua.


Takaisin uutisiin