Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Paikallispelissä kiihkeyttä, piste jäi Seinäjoelle


16.06.2018

Eilinen paikalliskamppailu Lapuan Virkiää vastaan oli melko monivaiheinen, sillä jaksot päättyivät 0-11,5-4 ja supervuoropari 0-1. Jo ensimmäisessä vuoroparissa Virkiä rallatteli lukemiksi 0-7 eikä kotijoukkue saanut omassa sisäpelissään mitään aikaiseksi. 

 

Toiseen jaksoon lähdettiin muuttuneella kokoonpanolla ja tämä toi vauhtia myös ulkopeliin. Mantereen läpilyönti kakkosrajasta vei SMJ:n 3-0 johtoon ensimmäisessä vuoroparissa. Lapua tuli kolmannen aloittavalla tasoihin yksittäisillä lyönneillä, mutta heti tasoittavallaan SMJ:n Laura Rajahalme löi kakkospuolelta pallon maisemiin ja 5-3 johtoon. Lapua sai vielä kavennettua tilanteeksi 5-4, mutta takaa-ajo jäi siihen.

 

Pientä kähinääkin nähtiin pelissä, kun SMJ:n toisen jakson 3-0 johtoasemaassa tuli ajotilanteessa tuplahaava kakkospesältä. Tämä herätti lapualaisissa ihmetystä, sekä kentällä, että yleisössä. Tuloksena oli keltainen kortti Neea Mikkolalle.

 

Supervuoropari oli edellisen pelin kaltainen. SMJ sai omalla aloittavallaan tilannetta, mutta ei yhtään onnistunutta kotiutusta. Vierasjoukkueen vastaus oli tyly - kärki Mirka Rintamäki löi pallon koppareiden välistä ja varmisti Virkiälle voiton.

 

Seuraavaa peliä ei tarvitse kauaa odotella, sillä jo sunnuntaina SMJ matkustaa Ouluun Lipottarien vieraaksi.

 

Palkitut 1.Roosa Hussa 2. Anu Kiviharju

 

Tilastot: 1-2 (0-11, 5-4, 0-1)

 

Kuva: Marja Mäkelä


Takaisin uutisiin