Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Pelinjohtajien kommentit halliturnauksesta


05.02.2017

 

Sami Österlund, Porin Pesäkarhut

Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund sanoo joukkueen tavoitteena olevan jatkoon pääsy lauantaina ja Porissa pelattavan lopputurnauksen voittaminen.

 

- Mielenkiitoisia pelejä odotan lauantaina. Hyvin erilaiset joukkueet ovat vastassa. SMJ:ltä löytyy nopeutta ja KeKi taas on vahva lyöntiporukka. Pesäkarhuista kannattaa seurata mm. Henna Jukan ja Susanne Ojaniemen otteita, toteaa Sami. 

 

Samin mukaan harjoittelukausi on sujunut hyvin ja suuremmilta loukkaantumisilta on vältytty.

 

- Kesän tavoitetta ei ole vielä lyöty joukkueen kanssa lukkoon, mutta korkealla ne varmasti ovat, jatkoi Sami.

 

Kuva:UrheiluSuomi.com/Pekka Paljakka

 

Sami Lassila, Kempeleen Kiri 

 

 

Kempeleen Kirin pelinjohtaja Sami Lassila aikoo testata vielä erilaisia kokoonpanoja. Jatkoon pääsy on tietysti tavoitteena.

 

- Hallipeleissä tavoitteemme on saada mahdollisimman paljon kokemuksia siitä, mitkä asiat meillä on hyvällä tasolla ja mitkä asiat kaipaavat enemmän hiomista. Tärkeintä on saada testattua erilaisia kokoonpanoja, totesi Sami.

 

Samin mukaan talven kovat treenijaksot tietenkin vähän kuormittaa paikkoja enemmän, mutta muuten harjoituskausi on mennyt hyvin. Suunniteltuja asioita on saatu hyvin vietyä eteenpäin. Kannattaa seurata Jutta Myllyniemen ja Heta Rautiaisen sisäpelaamista ja ulkona Linda Kukkohovin lukkarityöskentelyä.

 

- Pori on saanut pidettyä rungon kasassa ja saanut lisää lyöntivoimaa rosteriinsa. Porin lyöjien edessä ulkopelin täytyy olla hyvällä tasolla. Seinäjoen kanssa viime kesänä tasattiin voitot 1-1- Oletan, että lauantainakin tulee olemaan tiukkaa vääntöä joukkueiden paremmuudesta, kiteytti Sami lauantain vastustajia.

Kuva: Kempeleen Kiri / Arto Kyngäs

 

Tero Tuomela, Seinäjoen Maila-Jussit

 

 

Jussittarien uuden pelinjohtajan Tero Tuomelan mukaan hallipelien osalta ei ole virallista tavoitetta asetettu.

 

- Joukkue on kuitenkin kunnianhimoinen, joten uskon, että jokainen haluaisi päästä lopputurnaukseen pelaamaan. Mikäli tie lopputurnaukseen vie, niin ei sinne ilman mitalitavoitetta kannata lähteä, kommentoi Tero

Varmasti  yleisöä kiinnostaa joukkueen uudet pelaajat ja sekä uuden pelinjohdon tapa toimia.  Pelinjohdon mukaan siellä on monta tyttöä tekemässä läpimurtoa Superpesiksen huipputasolle.

 

- Molemmat vastustajat ovat pelaajistoltaan aika vieraita. Pori on ennakkoon arvioitu sarjan parhaimmistoon, joten siinä tulee meille kova mittari talvelle. Kempeleen joukkue on vähän samantyyppinen kuin me, eli sopiva sekoitus kokemusta, nuorta verta ja vähän siltä väliltä. Helppoja pelejä ei ole luvassa, kiteytti Tero alkuturnauksen vastustajia.

 

Teron mukaan harjoituskausi on sujunut ilman suurempia takaiskuja ja toivottavasti myös alkuturnaukseen päästään tilanteessa, jossa kaikki pelaajat ovat käytössä.

 

- Kesän tavoitteita ei ole joukkueen osalta lukkoon lyöty. Seura on julkisesti sanonut joukkueen tavoittelevan mitalipelejä, joten voiko joukkueen tavoite olla vähempää. Naisten sarja on huipputasainen ja monella joukkueella on mahdollisuudet pelata mitaleista ensi kesänä. Uskon, että Seinäjoki on yksi niistä joukkueista, sanoi Tero vielä lopuksi

 

Kuva: Erkki Hautaviita

 


Takaisin uutisiin