Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Rajahalme ratkaisi Maila-Jusseille


28.05.2017

 

TEKSTI: ILKKA/JARI HAKALA

 

SEINÄJOKI–RAUMA 1–0 (1–1, 1–0)

 

Seinäjoen Maila-Jussit otti toisen peräkkäisen voittonsa naisten Superpesiksessä seinäjokelaisten voittaessa sarjakolmosen Rauman Lukon.

Vähäjuoksuisessa pelissä tasan päättyneen avausjakson jälkeen Maila-Jusseille voiton ratkaisseen toisen jakson ainoan juoksun löi ykköspalkittu jokeri Laura Rajahalme . Rajahalme pudotti välilyönnin Rauman kakkoskopparin eteen, ja nopea kärki Laura Kerola ehti jopa hieman miettiäkin lähteekö vai ei, kunnes lähti ja toi voittojuoksun.

– Voitto lämmittää todellakin. Ulkopeli oli meillä hyvää, eivätkä pallot pomppineet. Tästä on hyvä jatkaa, sillä peli pyörii mukavasti, kiteytti Rajahalme Maila-Jussien voittotunnelmat.

Rauma hallitsi piirun verran avausjaksoa ja meni johtoon palkitun jokerin Henna Suomisen lyönnillä. Kotiutuksissa päivä oli jokerien päivä, sillä Maila-Jussien lyöjä jokeri Saara Suomalainen löi avausjakson tasoihin kolmannen alussa.

Maila-Jussit pelasi lähes virheetöntä ulkopeliä. Varsinkin toisella jaksolla Rauman sisävuorot jäivät lyhyiksi, kun Maila-Jussien etukenttä poltti etenijät ykköselle tai viimeistään kakkospesälle.

– Räpylässä oli tämän pelin pienen marginaalin ero meidän hyväksi. Ulkopeliin olen tyytyväinen. Toisella jaksolla, kun menimme johtoon, niin Raumalla ei enää ollut eväitä pelin tasoittamiseen, summasi Maila-Jussien pelinjohtaja Tero Tuomela.

Maila-Jussien kotikentän tavoite piti, vaikka vastassa oli yksi kärkijoukkueista.

– Meidän yksi tavoite on tehdä tästä Ilkka-Areenasta vastustajalle vaikea paikka pelata. Olemme tavoitteessa. Vielä ei ole pistettäkään viety, Tuomela jatkoi.

Koleassa säässä ei tilanteilla juhlittu, sillä Maila-Jusseille kolmostilanteita kertyi kahdeksan ja Raumalle koko pelissä vain kuusi. Rauman pelinjohtaja Tuomo Pekkala tuskailikin sisäpelin suurta virhemäärää.

– Ei ulkopeli nyt kovin huonoa ollut, jos annoimme vastustajalle kaksi juoksua, mutta sisällä ei voi tehdä tuollaista määrää virheitä pelinjohtoa myöten. Meidän on turha syytellä myöskään keliä. Olimme huonoja, Pekkala myönsi.

 


Takaisin uutisiin