Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

SMJ:llä neljän pisteen viikonloppu


28.05.2016

IMATRA

LAPPEENRANTA - SEINÄJOKI 1–2 k (1–3, 5–1, 1–1,1–2)

Ilkka/Jari Hakala

Imatran uudella pesisstadionilla pelatussa Lappeenrannan ja Seinäjoen Maila-Jussien välisessä naisten superpesiksen ottelussa ratkaisu haettiin aina kotiutuslyöntikilpailusta saakka. Lappeenranta meni kotarissa johtoon, mutta Silja Syrjälä iski pelin tasoihin ja kolmantena lyöjänä Piritta Kärnä löi otteluvoiton Seinäjoelle. Maila-Jusseille viikonvaihde oli neljän pisteen viikonvaihde kahdesta vieraspelistä.

 

– Hyvältä maistui ja otimme ansaitun voiton. Supervuorokin oli jo tulossa meille ja voitimme kolmostilanteet koko ottelussa. Molemmissa peleissä niin perjantain ottelussa kuin tässä oli erinomainen peli-ilme. Halusimme lähteä kotimatkalle voiton kanssa ja se näkyi otteissa, kertasi tyytyväinen Maila-Jussien pelinjohtaja Jari Mäkelä.

 

SMJ sai peliin hyvän alun, kun Vilma Leinonen löi kolmosluukusta kaksi juoksua. Jaksovoiton sinetöi Kärnä keskisaumasta. Toisen jakson voiton puolestaan Lappeenranta ratkaisi neljännen alussa kolmella juoksullaan.

 

– Pelin alku oli hyvä ja saimme hyvin tilannetta aikaan. Toisella jaksolla emme sisällä saaneet kunnon jatkumoa ja vastustajan neljäs sisävuoro oli kyllä hyvä. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä peli. Vapaat lyönnit putosivat ja saimme lisää syvyyttä peliin, Mäkelä summasi.

Maila-Jussien ykköspalkinnolla palkittiin Vilma Leinonen ja kakkospalkinnolla Nina Härkönen. - Ja.Ha


Takaisin uutisiin