Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Tasapisteissä Kempeleen Kiriä vastaan


20.07.2018

Runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa SMJ kohtaa Kotijoukkue-Areenalla Kempeleen Kirin. Toukokuussa pelattu ottelu meni aina kotiutuslyöntikilpailuun asti, jossa viimein Kempele nappasi voiton. Edelleen voidaan odottaa tasaista vääntöä näin runkosarjan loppupuolella, sillä 18 ottelun jälkeen joukkueet ovat tasapisteissä. Pelillä on äärimmäisen suuri merkitys molemmille joukkueille, jotta portit aukeavat ylempään jatkosarjaan.

 

Kotijoukkueella oli hyvä neljän ottelun voittoputki, johon kuului päänahat mm. Manse PP:stä ja Lapuan Virkiästä, mutta viimeisessä matsissa Kirittäriä vastaan putki katkesi tylysti 0-2. Vastustajajoukkue Kiri puolestaan on pelannut hieman mollivoittoisesti alkukauden jälkeen, mutta onnistui kaivamaan voiton edellisestä kotipelistään Lappeenrannan Pesä-Ysejä vastaan 1-0.

 

Molemmilla joukkueilla on ennakkokokoonpanojen mukaan odotettavissa pieniä muutoksia tähän kamppailuun. Tule seuraamaan jännittävää matsia ja kannustamaan kotijoukkue voittoon klo 18:00 Kotijoukkue-Areenalle!

 

20.7.2018 klo 18.00 SMJ - Kempeleen Kiri, Kotijoukkue-Areenalla


Takaisin uutisiin